Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Πάτρα: Επιτυχημένη η μουσική εκδήλωση που έγινε με αφορμή το έργο «Άτακτοι Ήρωες» του ΔΗΠΕΘΕ

Πάτρα: Επιτυχημένη η μουσική εκδήλωση πο...

Στο θέατρο Μπάρρυ τη Δευτέρα 18/12 - Φίλοι του θεάτρου απόλαυσαν τα τραγούδια της παράστασης που συνέθεσε ο γνωστός μουσικός δημιουργός Θέμης Καραμουρατίδης και έγραψε ο Γιάννης Τσάκωνας

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η μουσική εκδήλωση με αφορμή την παράσταση της Παιδικής Σκηνής του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας «Άτακτοι Ήρωες», στο Θέατρο Μπάρρυ την Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2023 το βράδυ.

Εν αναμονή της πρεμιέρας του έργου, ανήμερα τα Χριστούγεννα για το ευρύ κοινό, φίλοι του θεάτρου απόλαυσαν τα τραγούδια της παράστασης που συνέθεσε ο μουσικός δημιουργός Θέμης Καραμουρατίδης και έγραψε ο Γιάννης Τσάκωνας.

Οι ηθοποιοί Ράνια Αθανασοπούλου, Άννα Ζιάκκα, Κατερίνα Κολλυροπούλου, Γιώργος Κομνηνόγλου και Γιώργης Κούρλας, διάβασαν εξαιρετικά, αποσπάσματα από το έργο και μετέφεραν επί σκηνής το ανατρεπτικό κλίμα της παράστασης.

Οι μαθητές της χορωδίας της Πέμπτης και Έκτης Τάξης του 10ου Δημοτικού Σχολείου (Διακίδειος), υπό την διεύθυνση του μουσικού Άγγελου Παπαγγελόπουλου και παρουσία του συνθέτη Θέμη Καραμουρατίδη, ερμήνευσαν με τις υπέροχες παιδικές φωνές τους, τα τραγούδια του έργου.

Ο πρόεδρος του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας κ. Πέτρος Βάης ευχαρίστησε θερμά τους μαθητές και τους ηθοποιούς που συμμετείχαν σε αυτή την ιδιαίτερη μουσική βραδιά καθώς και τον συνθέτη Θέμη Καραμουρατίδη για την συνεργασία του με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας και την παρουσία του στην εκδήλωση.

Το κοινό χειροκρότησε θερμά τους μικρούς χορωδούς αλλά και τους ηθοποιούς της παράστασης ενώ ο συγγραφέας και σκηνοθέτης Γιάννη Τσάκωνας προσκάλεσε τους μαθητές και το κοινό να δουν την παράσταση που θα παίζεται στο θέατρο Μηχανουργείο στην οδό Ευμήλου, πίσω από το ναό Αγ. Ανδρέου, από την Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου 2023 έως την Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2024.

Ταμείο στο Θέατρο Μηχανουργείο (Ευμήλου 2-4,Πάτρα)

Τις ημέρες των παραστάσεων από 11:00 έως 17:00

Τιμές εισιτηρίων: 5 ευρώ για τα παιδιά, 10 ευρώ για τους μεγάλους και 20 ευρώ οικογενειακό (4 ή 5 άτομα).

Ηλεκτρονική προπώληση:

https://www.ticketservices.gr/event/dipethe-patras-ataktoi-iroes/

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture