Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Αίγιο: Στον Δημοτικό κινηματογράφο Απόλλων οι ταινίες "Γουόνκα" και "Κουραμπιέδες από χιόνι"

Αίγιο: Στον Δημοτικό κινηματογράφο Απόλλ...

Την Πέμπτη 21 και την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου στις 21.00 ο αθλητικός σύλλογος cheerleading, Μωβ Κινήσεις estrellas θα παρουσιάσει την παράσταση «Ο Καρυοθραύστης»

Τα Χριστούγεννα έρχονται και όλοι μπαίνουν σε γιορτινό κλίμα. Από τη Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα δε μπορεί να λείψει και ο δημοτικός κινηματογράφος «Απόλλων» στο γειτονικό Αίγιο που φέρνει 2 ταινίες για μικρούς και μεγάλους και μια χορευτική παράσταση.

Πιο συγκεκριμένα, την Πέμπτη 21 και την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023 ο αθλητικός σύλλογος cheerleading "Μωβ Kινήσεις estrellas" θα παρουσιάσει την παράσταση «Ο Καρυοθραύστης».

Από το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου και μέχρι την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου θα προβληθούν οι ταινίες «Κουραμπιέδες από Χιόνι» και “Wonka”.

Κουραμπιέδες από χιόνι

Σε ένα πανέμορφο ορεινό χωριό, ένας ιδιόρρυθμος ζαχαροπλάστης, ο κύριος Παναγιώτης (Αλέξανδρος Αντωνόπουλος) αναγκάζεται λόγω συνθηκών να κρύψει από όλους στο σπίτι του την μικρούλα Φανή (Αριάδνη Βελλή). Γρήγορα τα δυο εγγόνια του (Σπύρος Ντούγιας, Στέλλα Μουρίκη) και ένας φίλος τους (Στρατής Ζαχαρής) ανακαλύπτουν την κρυμμένη Φανή και έτσι σχηματίζεται η συμμορία των πέντε. Τα τέσσερα παιδιά και ο κύριος Παναγιώτης ζουν μια υπέροχη περιπέτεια μεταξύ πραγματικότητας και παραμυθιού. Πρέπει όμως πρώτα να ξεγελάσουν τους πάντες. Την κόρη του κυρίου Παναγιώτη (Κατερίνα Γερονικολού), τον γιατρό του χωριού (Μελέτης Ηλίας) και γενικώς όλους τους κατοίκους της μικρής κοινωνίας. Τα εμπόδιά τους είναι άπειρα κι αφού περάσουν από χίλιες δυο ανατροπές και δοκιμασίες, θα αποκαλυφθούν και θα χρειαστεί να έρθουν αντιμέτωποι με τις συνέπειες των πράξεών τους. Θα ζήσουν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα;

Σκηνοθεσία: Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Πρωταγωνιστούν οι: Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Κατερίνα Γερονικολού, Μελέτης Ηλίας, Μιχάλης Ρέππας, Νικολέττα Βλαβιανού, Μαίρη Σταυρακέλλη, Πάνος Σταθακόπουλος, Κατερίνα Τσάβαλου, Σπύρος Ντούγιας, Αριάδνη Βελλή, Στέλλα Μουρίκη, Στρατής Ζαχαρής.

Διάρκεια: 100 λεπτά.

Γουόνκα (υποτιτλισμένο)

Όταν ο αισιόδοξος και γεμάτος δέος Γουίλι Γούνκα καταφθάνει στο κέντρο του κόσμου της σοκολατοποιίας, δεν έχει παρά μερικά κέρματα στην τσέπη του και ένα καπέλο γεμάτο όνειρα, συμπεριλαμβανομένου να ανοίξει το δικό του μαγαζί με σοκολάτες πλάι στους σπουδαιότερους σοκολατοποιούς του κόσμου. Αλλά σε αυτή τη μεγαλοπρεπή, αν όχι ανελέητη, πόλη, τα ελάχιστα χρήματα του Γουίλι κάνουν φτερά γρήγορα, και καταλήγει σε ένα μονοπάτι γεμάτο κακουχίες καθώς αναγκάζεται να δουλέψει σαν σκλάβος σε ένα πλυσταριό. Παρόλο που το μέλλον του Γουίλι διαγράφεται δυσοίωνο, το φρόνημα του παραμένει ακμαιότατο, αν και η σοκολατοποιία είναι ένας κλάδος πολύ πιο σκληρός από αυτό φαίνεται και η ευφυία του δεν τυχαίνει θερμής υποδοχής από το αδίστακτο Καρτέλ της Σοκολάτας, που θα κάνει τα πάντα για να κρατήσει την πελατεία δική του. Όμως, χάρη στη μοναδικότητα και τις ιδιοφυείς ιδέες του και με τη βοήθεια μερικών εντυπωσιακών φίλων -ειδικά μιας πανέξυπνης ορφανής νεαρής που ακούει στο όνομα Νουντλ- ο Γουίλι είναι πιο αποφασισμένος από ποτέ να αξιοποιήσει τα ταλέντα και το πείσμα του για να εκπληρώσει το όνειρο του. Μέσα από τη μαγευτικά λαχταριστή, καμιά φορά επικίνδυνη, αισιόδοξη περιπέτεια που θα ακολουθήσει, ο Γουίλι ανακαλύπτει ότι, ενώ οι περισσότεροι στο διάβα του προτιμούν την απληστία από την καλοσύνη, κάθε εμπόδιο είναι για καλό… Το μόνο που χρειάζεται είναι αγνή φαντασία.

Σκηνοθεσία: Πολ Κινγκ

Πρωταγωνιστούν οι: Τίμοθι Σαλαμέ, Κέιλα Λέιν, Ολίβια Κόλμαν, Κίγκαν-Μάικλ Κέι, Χιου Γκραντ

Διάρκεια: 116 λεπτά.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Την Πέμπτη 21 και την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου

21:00: Ο Καρυοθραύστης

(από τον αθλητικό σύλλογο cheerleading "Μωβ Kινήσεις estrellas").

Το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2023

17:15: Κουραμπιέδες από χιόνι

19:15: Wonka (υποτιτλισμένο)

21:30: Κουραμπιέδες από Χιόνι

Την Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου, ανήμερα των Χριστουγέννων ο κινηματογράφος θα παραμείνει κλειστός.

Την Τρίτη 26 και την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2023

17:15: Κουραμπιέδες από χιόνι

19:15: Wonka (υποτιτλισμένο)

21:30: Κουραμπιέδες από Χιόνι.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture