Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Πάτρα: Από την Πέμπτη 21/12 στις αίθουσες η νέα κινηματογραφική περιπέτεια του υπερήρωα "Aquaman" με τον Τζέισον Μομόα

Πάτρα: Από την Πέμπτη 21/12 στις αίθουσε...

Τίτλος της ταινίας «Aquaman and the Lost Kingdom – Το Χαμένο Βασίλειο» - Βγαίνει σε διανομή της Tanweer

Γιορτές χωρίς κάποιον υπερήρωα μάλλον δεν λογίζονται και έτσι τα φετινά Χριστούγεννα στις κινηματογραφικές οθόνες θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τη νέα ταινία του Aquaman με τον μυώδη Τζέισον Μομόα στον βασικό ρόλο. Η 1η ταινία είχε βγει το 2018 και είχε γνωρίσει αρκετά μεγάλη επιτυχία με παγκόσμιες εισπράξεις 1 δις, 152 εκατ. δολαρίων.

Το νέο φιλμ έχει τίτλο «Aquaman and the Lost Kingdom – Το Χαμένο Βασίλειο» και τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν τον Γενάρη του 2022, σε Ηνωμένο Βασίλειο. Χαβάη, Los Angeles, New Jersey αλλά και Νέα Ζηλανδία.

Ο 46χρονος Μαλαισιανός σκηνοθέτης Τζέιμς Γουάν, που είναι ο δημιουργός των ταινιών τρόμου The Conjuring – Το Κάλεσμα αλλά και του 1ου Aquaman, έχοντας μαζί του & πάλι τον εντυπωσιακό Τζέισον Μομόα, μαζί & με τους Πάτρικ Γουίλσον, Άμπερ Χερντ, Γιάγια Αμπντούλ Ματίν ΙΙ και τη σταρ Νικόλ Κίντμαν, επιστρέφει με το πολυαναμενόμενο σίκουελ της μεγαλύτερης εμπορικής επιτυχίας της DC Comics, το φιλμ «Aquaman: Το χαμένο βασίλειο» με φημολογούμενο μπάτζετ 200 εκατ. δολάρια.

Η ταινία ντεμπουτάρει στις Ελληνικές αίθουσες σε διανομή της Tanweer αυτή την Πέμπτη 21/12/2023 ταυτόχρονα με την έξοδο της στις ΗΠΑ από το στούντιο της Warner Bros. Pictures.

Έχοντας αποτύχει να εξολοθρεύσει τον Aquaman την πρώτη φορά και διψασμένος να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο του πατέρα του, ο Μπλακ Μάντα θα κάνει τα πάντα για να καταστρέψει επιτέλους τον Aquaman. Αυτή τη φορά, ο Μπλακ Μάντα (στο ρόλο ο Yahya Abdul-Mateen II) είναι πιο ισχυρός από ποτέ έχοντας τιθασεύει τη δύναμη της μυθικής Μαύρης Τρίαινας, που εξαπολύει μία αρχαία και κακόβουλη δύναμη. Για να τον κατατροπώσει, ο Aquaman θα στραφεί στον φυλακισμένο αδελφό του Ορμ,τον πρώην βασιλιά της Ατλαντίδας, με στόχο να συνάψουν μία ανορθόδοξη συμμαχία. Μαζί, πρέπει να παραμερίσουν τις διαφορές τους για να προστατεύσουν το βασίλειο και να σώσουν την οικογένεια του Aquaman και τον κόσμο από τον αφανισμό.

Το καστ επιστρέφει στους ρόλους του, με τον 44χρονο Τζέισον Μομόα από τη Χονολουλού, να υποδύεται τον Άρθουρ Κέρι/Aquaman, που ψάχνει πώς θα ισορροπήσει ανάμεσα στα καθήκοντα του ως Βασιλιάς της Ατλαντίδας και νέος πατέρας.

Ο Πάτρικ Γουίλσον είναι ο Ορμ, ο ετεροθαλής αδελφός του Aquaman και ο άσπονδος εχθρός του, που καλείται να αναλάβει έναν καινούριο ρόλο ως απρόθυμος σύμμαχος του αδελφού του. Η πολυσυζητημένη Άμπερ Χερντ είναι η Μίρα, η βασίλισσα της Ατλαντίδας και μητέρα του διαδόχου του θρόνου. Ο Γιάγια Αμπντούλ Ματίν ΙΙ είναι ο Μπλακ Μάντα, πιο αποφασισμένος από ποτέ να εκδικηθεί τον θάνατο του πατέρα του καταστρέφοντας τον Aquaman, την οικογένειά του και την Ατλαντίδα. Η σούπερ σταρ Νικόλ Κίντμαν είναι η Ατλάννα, μία αδίστακτη αρχηγός και μητέρα με καρδιά μαχήτριας. Ο αλλοτινός αντίπαλος του Ρόκι-Σιλβέστερ Σταλόνε, ο Σουηδός ηθοποιός Ντολφ Λούντγκρεν επιστρέφει ως Βασιλιάς Νηρέας και ο Ράνταλ Παρκ ως Δρ. Στίβεν Σιν.

Την ταινία όπως προείπαμε, έχει σκηνοθετήσει ο Τζέιμς Γουάν που συνυπογράφει την παραγωγή με τους Πίτερ Σάφραν και Ρομπ Κάουαν. Το σενάριο έγραψε ο Ντέιβιντ Λέσλι Τζόνσον-ΜακΓκόλντρικ βασισμένος σε ιστορία των Τζέιμς Γουάν, Ντέιβιντ Λέσλι Τζόνσον-ΜακΓκόλντρικ, Τζέισον Μομόα και Τόμας Πα Σιμπέτ και στους χαρακτήρες της DC των Πολ Νόρις και Μορτ Γουάσινγκερ.

Διάρκεια: 124 λεπτά.

Το φιλμ το περιμένουμε για προβολή στα Options Cinemas, στη Βέσο Μάρε.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture