Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Αυτά είναι τα 4 πιο αρνητικά ζώδια - Θεωρούνται οι κακοί της… παρέας

Αυτά είναι τα 4 πιο αρνητικά ζώδια - Θεω...

Ξεχωρίζουν για την αρνητική τους ενέργεια

Αναρωτηθήκατε ποτέ ποια είναι τα πιο σκοτεινά ζώδια του κύκλου; Σύμφωνα με τους αστρολόγους 4 ζώδια ξεχωρίζουν για την αρνητική τους ενέργεια και θεωρούνται οι κακοί του ζωδιακού κύκλου.

Ζώδια: Αυτά τα 4 ζευγάρια ερωτεύονται γρήγορα αλλά οι σχέσεις τους διαρκούν λίγο

Ας δούμε ποιοι είναι οι “κακοί” του ζωδιακού κύκλου
Σκορπιός
Αιγόκερως
Παρθένος
Καρκίνος

Σκορπιός: Ο έντονος
Ο Σκορπιός συχνά θεωρείται έντονος και μυστηριώδης. Το πάθος του μπορεί να είναι σφοδρό, καθιστώντας τους επιρρεπείς στη ζήλια και την κτητικότητα. Η αδυσώπητη αναζήτηση της αλήθειας του Σκορπιού μπορεί μερικές φορές να οδηγήσει σε μια συγκρουσιακή κατάσταση, κάνοντας τις διαπροσωπικές σχέσεις ένα δύσκολο έδαφος.

Τα ζώδια που θα ερωτευτούν τη φετινή άνοιξη

 Αιγόκερως:  Ο τελειομανής φιλόδοξος
Οι Αιγόκεροι, είναι γνωστοί για τον φιλόδοξο χαρακτήρα τους και τη δέσμευσή τους να επιτύχουν τους στόχους τους. Ωστόσο, αυτή η ιδιότητα  μπορεί μερικές φορές να πλησιάσει την εργασιομανία, κάνοντας τους να φαίνονται κρύοι ή απόμακροι. Η επιδίωξη της τελειότητας από τον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει άγχος και ένταση στη ζωή του και στη ζωή των γύρω τους.

 Παρθένος: Αναλυτικός κριτικός
Ο Παρθένος, είναι γνωστός για την αναλυτική σκέψη και την προσοχή του στη λεπτομέρεια. Αν και αυτές οι ιδιότητες συμβάλλουν στην επιτυχία του, μπορούν επίσης να τον κάνουν υπερβολικά επικριτικό, τόσο για τον εαυτό τους όσο και για τους άλλους. Παλεύοντας με την αυτοαμφισβήτηση, ο Παρθένος μπορεί να προβάλει ακούσια τις ανασφάλειες του στους γύρω του.

Καρκίνος: Ο συναισθηματικός
Οι Καρκίνοι, είναι βαθιά συνδεδεμένοι με τα συναισθήματά τους. Ενώ αυτή η ευαισθησία ενισχύει τη συμπόνια, μπορεί επίσης να οδηγήσει σε διακυμάνσεις της συναισθηματικής διάθεσης και συναισθηματική αναταραχή. Οι Καρκίνοι μπορεί να δυσκολεύονται να  εκφράσουν τα συναισθήματά τους ανοιχτά, δημιουργώντας παρεξηγήσεις στις σχέσεις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being