Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Ζώδια: Αυτά τα 4 ζευγάρια ερωτεύονται γρήγορα αλλά οι σχέσεις τους διαρκούν λίγο

ΦΩΤΟ pixabay

ΦΩΤΟ pixabay

Κάνουν σχέσεις μόνο για πρόσκαιρη ευχαρίστηση, βασισμένη μόνο σε ματιές

Η καλή πρώτη εντύπωση είναι ζωτικής σημασίας για να τραβήξεις την προσοχή κάποιου.

Πολλά ζώδια κάνουν σχέσεις μόνο για πρόσκαιρη ευχαρίστηση, βασισμένη μόνο σε ματιές. Αυτά τα δύο ζώδια είναι πρόθυμα να «πορευτούν ο καθένας με τον δικό του τρόπο» προκειμένου να βρουν νέα ευτυχία για τον εαυτό τους, είτε επειδή νιώθουν ότι δεν ταιριάζουν είτε επειδή καταλαβαίνουν ο ένας τον άλλον πολύ καλά.

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που τείνουν να ραγίζουν καρδιές

Αυτά είναι τα ζώδια που ερωτεύονται γρήγορα αλλά οι σχέσεις τους διαρκούν λίγο
Κριός – Σκορπιός
Ταύρος – Υδροχόος
Δίδυμοι – Ιχθύες
Καρκίνος – Ζυγός

Κριός – Σκορπιός
Ο εξωστρεφής Κριός ερωτεύτηκε με την πρώτη ματιά έναν μυστηριώδη και γοητευτικό Σκορπιό. Ο έρωτάς τους ξεσπάει γρήγορα, γεμάτος πάθος και ρομαντισμό.  Θεωρούν ο ένας τον άλλον πολύ ενδιαφέρον, καθώς ο τρόπος ομιλίας και συμπεριφοράς τους διαφέρει πολύ. Η διαφορετικότητά τους τούς τραβάει ο ένας στον άλλον σαν μαγνήτης.

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που θα ξεπεράσουν πολλά από τα προβλήματά τους μέσα στον Μάρτιο

 Παρά τον όμορφο έρωτα τους, οι διαφορές τους τελικά γίνονται εμπόδιο. Η αμοιβαία κατανόηση μειώνεται όσο μαθαίνουν ο ένας τον άλλον καλύτερα. Αυτό το ζευγάρι διαφωνεί συχνά και ενώ εκφράζει την αγάπη του, ο Κριός νιώθει ότι ο αρνητισμός του άλλου τον πνίγει. Ενώ ο Κριός αντιμετωπίζει αυτό το άτομο με ασέβεια και απρέπεια, ο Σκορπιός δίνει μεγάλη αξία στην πίστη. Όταν κανένας από τους δύο συντρόφους δεν μπορεί πια να ανεχθεί τον άλλον, το ζευγάρι χωρίζει.

 Ταύρος – Υδροχόος
Παρόλο που πολλοί θεωρούν αυτό το ζευγάρι πολύ ταιριαστό και νομίζουν πως θα ζήσουν μαζί για πάντα, κρίνοντας μόνο από την εμφάνιση και την προσωπικότητά τους, η πραγματικότητα είναι λίγο πιο σύνθετη.

Πράγματι, ο ήρεμος και συμπονετικός Υδροχόος με τον ώριμο και δυναμικό Ταύρο παρουσιάζουν αρκετές συμβατότητες, χτίζοντας μια αρμονική σχέση. Ωστόσο, αυτή η ίδια η αρμονία είναι εν μέρει υπεύθυνη για τη σταδιακή μείωση του πάθους στη σχέση τους.

Πολλές φορές στη ζωή, είναι δύσκολο για τον ένα σύντροφο να κατανοήσει τις ανάγκες και τις σκέψεις του άλλου. Όσο κι αν προσπαθεί κανείς, ο Ταύρος και ο άλλος άνθρωπος δεν μπορούν να σκεφτούν με τον ίδιο τρόπο. Είναι σαν παράλληλες γραμμές που τους βλέπουν όλοι ίδιες, αλλά ποτέ δεν μπορούν να συναντηθούν.

 Ωστόσο, οι Ταύροι είναι πολύ ρεαλιστικοί άνθρωποι και τείνουν να αναζητούν άλλους συντρόφους όταν νιώθουν ότι η τρέχουσα σχέση δεν έχει μέλλον. Από την άλλη, οι Υδροχόοι, ευαίσθητοι αλλά και περήφανοι ταυτόχρονα, δεν θα φτάσουν ποτέ στο σημείο να δεσμεύονται σε μια αποτυχημένη σχέση.  Μετά τον χωρισμό, ο Ταύρος και ο Υδροχόος προχωρούν γρήγορα και αποφασιστικά, χωρίς να μπλέκονται ή να κολλάνε στο παρελθόν.

Δίδυμοι – Ιχθύες
Τόσο οι Δίδυμοι όσο και οι Ιχθύες είναι ζώδια περιπετειώδη, περίεργα και ανήσυχα. Έρχονται κοντά γρήγορα και απρόσμενα, γνωρίζοντας ο ένας τον άλλον. Και οι δύο εμπλουτίζουν τη ζωή του άλλου με μια πληθώρα συναρπαστικών πραγμάτων.

Ωστόσο, οι Δίδυμοι απολαμβάνουν την ανεξαρτησία τους και απεχθάνονται να μπαίνουν σε καλούπια, ειδικά στις ρομαντικές σχέσεις. Όταν χάσουν το ενδιαφέρον ή την περιέργεια τους για μια σχέση, αρχίζουν να τους ελκύουν περισσότερο άλλες, νέες εμπειρίες.

Παρά την αγάπη τους για τη διασκέδαση, οι Ιχθύες είναι άτομα ιδιαίτερα ευαίσθητα που παίρνουν στα σοβαρά τις σχέσεις τους και τους δίνουν μεγάλη σημασία. Οι διαφορετικοί τρόποι σκέψης τους μπορούν να οδηγήσουν σε συναισθηματικά αδιέξοδα. Όταν οι Ιχθύες νιώσουν ότι έχουν μάθει τα πάντα για τους Διδύμους, πιθανότατα θα αισθανθούν πως δεν είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για αυτούς.

Καρκίνος – Ζυγός
Η γοητεία και οι εκλεπτυσμένοι τρόποι ενός Ζυγού μαγεύουν εύκολα τον Καρκίνο. Ένα ξεκίνημα γεμάτο παρεξηγήσεις σχετικά με τα αισθήματα του ενός προς τον άλλον, τους φέρνει τελικά κοντά. Η σχέση τους ξεκινάει πραγματικά όμορφα, ζεστά, ρομαντικά και χωρίς καμία σύγκρουση. Ωστόσο, με την πάροδο του χρόνου, συνειδητοποιούν ότι τους χωρίζουν αρκετά σημεία.

Οι Ζυγοί, έχοντας πολλές φιλίες και οικογενειακούς δεσμούς, δεν θα μπορέσουν ποτέ να αφιερώσουν ολόκληρη τη ζωή τους στους Καρκίνους. Ως αποτέλεσμα, η αγάπη σε έναν Ζυγό δεν είναι αποκλειστική.

Ωστόσο, οι Καρκίνοι, που στερούνται ασφάλειας και είναι εξαιρετικά ευαίσθητοι, δεν μπορούν να το αποδεχθούν αυτό. Και οι δύο δυσκολεύονται στη σχέση τους, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να μείνουν μαζί για πολύ καιρό για διάφορους λόγους.

ΠΗΓΗ enikos.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being