Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θέμα ωρών η επίλυση του μυστηρίου στην Αράχωβα; Μάρτυρας «δείχνει» δράστη για την κακοποίηση του Όλιβερ

Θέμα ωρών η επίλυση του μυστηρίου στην Α...

Έντονη είναι η σεναριολογία το τελευταίο διάστημα πως υπάρχει δράστης

Μυστήριο συνεχίζει να επικρατεί γύρω από την υπόθεση της κακοποίηση του χάσκι στην Αράχωβα, ενώ οι ανακοινώσεις της ΕΛ.ΑΣ. καθυστερούν καθώς συνεχίζονται οι έρευνες.

Έντονη είναι η σεναριολογία το τελευταίο διάστημα πως υπάρχει δράστης, με οργανώσεις υπεράσπισης των ζώων να αναφέρουν πως γνωρίζουν ποιος είναι, δίνοντας προθεσμία λίγων ωρών για να ανακοινώσουν το όνομά του.

Ακόμα αναμένεται και η πραγματογνωμοσύνη που θα ρίξει φως στα αίτια του θανάτου του χάσκι, εάν δηλαδή υπήρξε κακοποίηση από άνθρωπο ή εάν ο Όλιβερ τραυματίστηκε από επίθεση αγέλης σκύλων.

Σύμφωνα με το Mega, φέρεται να υπήρξαν μάρτυρες οι οποίοι κατέθεσαν στις Αρχές όσα γνώριζαν γύρω από τον θάνατο του σκύλου.

Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ένας άνδρας βρέθηκε ενώπιον των Αρχών για 2η φορά και έδωσε περισσότερα στοιχεία για τη μοιραία νύχτα που βασανίστηκε το χάσκι.

Το άτομο αυτό φέρεται να είχε βρεθεί ξανά στο αστυνομικό τμήμα και να είχε δώσει πριν από κάποιες μέρες πληροφορίες για την συγκεκριμένη νύχτα της κακοποίησης του Όλιβερ.

Ο άνδρας φέρεται να υποστήριξε πως γνωρίζει μέχρι και το σημείο που βασανίστηκε ο Όλιβερ και μάλιστα, πως όλα έγιναν σε απόσταση μικρότερης των 100 μέτρων από το σπίτι του άτυχου σκυλιού.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις