Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Στον Ανακριτή σήμερα για να απολογηθεί ο νοσηλευτής που κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση

Πάτρα: Στον Ανακριτή σήμερα για να απολο...

Χθες ήρθε στη δημοσιότητα μια ακόμη καταγγελία σε βάρος του

Επιστρέφει σήμερα στα δικαστήρια της Πάτρας ο νοσηλευτής  του Νοσοκομείου "Άγιος Ανδρέας" της Πάτρας που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση 23χρονης ασθενούς, στα επείγοντα του νοσηλευτικού ιδρύματος, προκειμενου να απολογηθεί στον ανακριτή.

Ο 50χρονος είχε οδηγηθεί, το μεσημέρι της Τρίτης, στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πάτρας, ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα, για κατάχρηση σε γενετήσια πράξη, ενέργεια ισοδύναμη του βιασμού μιας και το θύμα περιέρχεται σε κατάσταση που δεν μπορεί να αντιδράσει.

Στο μεταξύ χθες είδε το φως της δημοσιότητας μια ακόμη καταγγελία σε βάρος του νοσηλευτή.

Μία ακόμη γυναίκα κατήγγειλε για σεξουαλική παρενόχληση τον νοσηλευτή.

Όπως μάλιστα ισχυρίστηκε η καταγγέλουσα, οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο γνώριζαν ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο νοσηλευτής παρενοχλούσε ασθενείς ή συνοδούς.

Σε δηλώσεις της στο Mega, η καταγγέλλουσα είπε ότι το περιστατικό συνέβη στο ίδιο νοσοκομείο πριν από καιρό, με τον νοσηλευτή να προσπαθεί να βιάσει τη νύφη της.

«Η κοπέλα είχε τον άντρα της στο νοσοκομείο. Ήταν καλοκαίρι και φορούσε ένα στράπλες φουστανάκι και κάποια στιγμή, αυτός δεν ξέρω πως την ξεμονάχιασε σε έναν χώρο του νοσοκομείου, της κατεβάζει το στράπλες και προσπάθησε να τη φιλήσει», είπε η γυναίκα.

Έντρομη η γυναίκα προσπάθησε να τον απωθήσει και τελικά κατάφερε να ξεγλιστρήσει προς τους διαδρόμους του νοσοκομείου.

«Η κοπέλα ταράχτηκε τόσο πολύ, βγήκε έξω τρέχοντας, πήγε στον άντρα της. Ο άντρας της δεν μπορούσε να κάνει κάτι γιατί ήταν με την πατερίτσα, έτρεχε στον διάδρομο για να προσπαθήσει να τον χτυπήσει, είχε εξαγριωθεί πάρα πολύ. Πηγαίνει στο νοσοκομείο ο σύζυγός μου. Δεν μπόρεσε να κρατήσει την ψυχραιμία του και όπως τον βλέπει μπροστά του, του σκάει δύο χαστούκια και “όχι” και “κάνετε λάθος” και “δεν είμαι εγώ” και “εγώ δεν την ακούμπησα” και “εγώ εκείνο” και “εγώ το άλλο” και αλλά».

Τους χώρισαν εργαζόμενοι στο νοσοκομείο, οι οποίοι μάλιστα έλεγαν στον νοσηλευτή: «Ρε, πάλι τα τα ίδια κάνεις;».

Είπε μάλιστα η γυναίκα ότι «εγώ τον γνώρισα ποιος ήταν, πήγα τον βούτηξα, του έδωσα κάτι κατακεφαλιές, χαστούκια που λέμε αλλά εκείνη την στιγμή, μέσα στα εξωτερικά ιατρεία, ήταν κόσμος, οι ασθενείς και τα λοιπά. Και τον πήραν από τα χέρια μου, το έσκασε αυτό το τέρας, τρύπωσε μέσα από κάτι δωμάτια και έφυγε. Μου είπαν μετά να μη δώσω συνέχεια, να μην ξεφτιλιστεί το νοσοκομείο και τα λοιπά».

Η γυναίκα δεν προχώρησε σε καταγγελία στην Αστυνομία μόνο και μόνο επειδή είχε οικογένεια και δεν ήθελε να δώσει συνέχεια.

Ο 50χρονος νοσηλευτής αρνείται την καταγγελία για τον βιασμό της 23χρονης, αλλά και ότι έχει πρωταγωνιστήσει σε παρόμοιο περιστατικό. Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, η συμπεριφορά του νοσηλευτή άλλαξε μετά το διαζύγιό του με συνάδελφο του νοσοκομείου, οπότε και έγινε πιο επιθετικός και διαχυτικός.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις