Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Γκάζι: Εξιτήριο για τον ένα Κρητικό - θύμα του πιστολέρο

Γκάζι: Εξιτήριο για τον ένα Κρητικό - θύ...

Η κατάσταση των άλλων δυο τραυματιών

Εξιτήριο πήρε ένα από τα τρία θύματα της παρέας Κρητικών που πυροβολήθηκαν εν ψυχρώ από τον σκληρό 37χρονο κακοποιό τα ξημερώματα του Σαββάτου στο Γκάζι.

 Σύμφωνα με το ekriti, ο 29χρονος Γιάννης, αδελφός του 34χρονου Δημήτρη που τραυματίστηκε σοβαρά καθώς δέχθηκε τη σφαίρα στο κεφάλι, έλαβε το απόγευμα εξιτήριο καθώς η κατάσταση της υγείας του έχει εμφανίσει σημαντική βελτίωση. Ο 29χρονος, θα παραμείνει για μία δυο μέρες στην Αθήνα και έπειτα θα επιστρέψει στον τόπο του, τα Μάλια.

 Όσον αφορά στον 28χρονο φίλο του, τον Φραγκίσκο, εκείνος θα παραμείνει για λίγο ακόμα στο νοσοκομείο "Γεννηματάς" όπου και νοσηλεύεται καθώς, όπως σημειώνει πρόσωπο από το στενό συγγενικό του περιβάλλον, οι γιατροί θα προχωρήσουν σε νέα χειρουργική επέμβαση στην γνάθο. Πάντως, σύμφωνα με το πρόσωπο με το οποίο επικοινώνησε το ekriti, ο 28χρονος Φραγκίσκος, περπατάει και μιλάει κανονικά και προσπαθεί και εκείνος να συνέλθει από το σοκ.

 Να σημειωθεί ότι σε σοβαρή κατάσταση εξακολουθεί και νοσηλεύεται ο 34χρονοςΔημήτρης, έπειτα από την δεύτερη πολύωρη επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε για να του αφαιρεθεί η σφαίρα από το κεφάλι. Αυτό που αναφέρουν οι πληροφορίες είναι ότι τις επόμενες ημέρες οι γιατροί θα προσπαθήσουν να ξεκινήσουν σταδιακά την διαδικασία αφύπνισής του προκειμένου να δουν πώς αντιδρά ο οργανισμός του.

Νέα αποκάλυψη για την αιματηρή επίθεση: Πρωταγωνιστής σε παρόμοιο περιστατικό ο 33χρονος συνοδηγός

Πρωταγωνιστής σε παλιότερο επεισόδιο με πυροβολισμούς σε μπαρ στα Βριλήσσια φαίνεται να ήταν πριν από 8 χρόνια ο 33χρονος συνεργός του «πιστολέρο» που πυροβόλησε εν ψυχρώ τους Κρητικούς στο Γκάζι, ο οποίος προφυλακίστηκε καθώς δεν έπεισε με τους ισχυρισμούς του τις Αρχές. 

Σύμφωνα με το MEGA, ο 33χρονος είχε βρεθεί στο μπαρ με συγγενικό του πρόσωπο και καυγάδισαν με δύο άτομα ημεδαπά, μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες συγγενικά πρόσωπα του 33χρονου διατηρούν επιχείρηση εστίασης στην περιοχή των Βριλησσίων.

 Από το συμβάν στα Βριλήσσια είχε τραυματιστεί στο πόδι ο ένας εκ των δύο ημεδαπών που είχαν αναμειχθεί στον καυγά με τον 33χρονο και το συγγενικό του πρόσωπο.

 Στην απολογία τους οι δράστες είχαν αναφέρει τότε ότι πυροβόλησαν στο έδαφος και η σφαίρα εξοστρακίστηκε στο πόδι του θύματος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις