Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας για την απώλεια του Μάκη Στεφάτου

Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΚΕΔΗΠ-Κα...

Ο θάνατος ενός αυθεντικού καρναβαλιστή, του Μάκη Στεφάτου, υπεύθυνου του πληρώματος 74 (Άσπρο Μαύρο Κλαυσίγελως) σκόρπισε λύπη στην κοινωνία και την καρναβαλική κοινότητα της Πάτρας

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η πρόεδρος της Κοινωφελούς ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας Ήρα Κουρή, η οποία μαζί και με τα μέλη του Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης εκφράζουν τη λύπη τους για το θάνατο του Μάκη Στεφάτου στα 81 του χρόνια.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Το Πατρινό Καρναβάλι είναι πάνω από όλα οι άνθρωποί του και αυτοί που το αγάπησαν με πάθος και αφιερώθηκαν σε αυτό προσφέροντας  και παίρνοντας από αυτό μεγάλες χαρές.

Ο θάνατος ενός αυθεντικού καρναβαλιστή, του Μάκη Στεφάτου, υπεύθυνου του πληρώματος 74 (Άσπρο Μαύρο Κλαυσίγελως) τα τελευταία χρόνια αφού διαδέχτηκε τον επίσης εκλιπόντα και γνήσιο φίλο του Πατρινού Καρναβαλιού Σωτήρη Μιχαλόπουλο, σκόρπισε λύπη στην κοινωνία και την καρναβαλική κοινότητα της Πάτρας.

Το όνομά του Μάκη Στεφάτου ήταν συνδεδεμένο με το Πατρινό Καρναβάλι και πάντα με γέλιο και χαρούμενη διάθεση φανέρωσε την αγάπη του σε αυτό και στη γνήσια σατιρική του πλευρά.

*Η κηδεία του Μάκη Στεφάτου τελέστηκε την Δευτέρα 18-12-2023 & ώρα 1 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Μηνά Λεύκας Πατρών. Ο Γεράσιμος Στεφάτος ήταν παντρεμένος με τη Γεωργία Στεφάτου και ήταν πατέρας τριών παιδιών, του Αριστοφάνη, του Αλέξανδρου και του Ιωάννη και παππούς 4 εγγονιών, του Ιάσονα, του Μάρκου, της Κορίνας και του Γεωργίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις