Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Παλαιό Φάληρο: Συγκλονίζει ο γιος του ζευγαριού που παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο που συγκρούστηκε με το τραμ

Παλαιό Φάληρο: Συγκλονίζει ο γιος του ζε...

«Πέθανε ακαριαία η μητέρα μου. Ο πατέρας μου χαροπαλεύει»

Συντετριμμένος είναι ο γιος του ζευγαριού που παρασύρθηκε στο Παλαιό Φάληρο, όταν ένα αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του, τους χτύπησε και στη συνέχεια προσέκρουσε σε διερχόμενο τραμ.

Από τη σύγκρουση η γυναίκα σκοτώθηκε ακαριαία ενώ ο πατέρας βρίσκεται διασωληνωμένος σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο.

«Πέθανε ακαριαία η μητέρα μου. Ο πατέρας μου χαροπαλεύει»

«Πέθανε ακαριαία η μητέρα μου. Ο πατέρας μου χαροπαλεύει, είναι τραυματισμένος σοβαρά διασωληνωμένος. Ήταν στο πεζοδρόμιο και επέστρεφαν στη διάβαση» ανέφερε ο γιος τους.

 Το ζευγάρι έχει ξενοδοχεία στη Ζάκυνθο και βρισκόταν στην Αθήνα για προσωπικές υποθέσεις και πριν συμβεί η τραγωδία βρίσκονταν για φαγητό. Το όχημα τους παρέσυρε ενώ επέστρεφαν στο ξενοδοχείο όπου διέμεναν.

 «Δεν ήξερα τι είχε συμβεί. Έπεσε το αμάξι πάνω μου, δεν κατάλαβα τίποτα», ανέφερε ο οδηγός του τραμ από την μεριά του.

 Σημειώνεται ότι ο οδηγός, ισχυρίστηκε πως οδηγούσε με 40 χιλιόμετρα την ώρα και άγνωστο γιατί, έχασε τον έλεγχο του οχήματος. Οριστικές απαντήσεις ως προς αυτό θα δώσουν οι έρευνες της Τροχαίας.

Το χρονικό

Σύμφωνα με την αστυνομία, το τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι κοντά στην στάση «Εδέμ», όταν αυτοκίνητο που κινούνταν στην λεωφόρο Ποσειδώνος στο ρεύμα προς Γλυφάδα, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτίας εξετράπη δεξιά της πορείας του και ανέβηκε στο πεζοδρόμιο, όπου παρέσυρε την άτυχη γυναίκα και τον άντρα και στην συνέχεια συγκρούστηκε με το τραμ.

 Μία γυναίκα, πεζή, σκοτώθηκε επί τόπου, ενώ ένας άνδρας, επίσης πεζός, τραυματίστηκε σοβαρά και διακομίστηκε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας. Στο νοσοκομείο πήγε για προληπτικούς λόγους και ο οδηγός, ο οποίος στη συνέχεια συνελήφθη και κρατείται για να δώσει εξηγήσεις. Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η τροχαία.

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις