Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: «Ο πατέρας μου απιστούσε κι εγώ ναρκωτικά και τρέλα - Εσείς με τις τέλειες οικογένειές σας, καλά;»

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: «Ο πατέρας μου α...

Αυτή τη φορά, η κόρη του Αλέξανδρου Λυκουρέζου και της Ζωής Λάσκαρη μίλησε για την οικογένειά της, τονίζοντας πως και οι δύο γονείς της είχαν μια διαφορετική «τρέλα»

Ένα νέο βίντεο δημοσίευσε η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου στα social media, στο οποίο αναφέρεται στην οικογένειά της.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου μοιράζεται  κάποιες προσωπικές σκέψεις της με τους διαδικτυακούς της φίλους καθώς είναι μία ιδιαίτερα ενεργή χρήστης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και ειδικά του TikTok.

 Αυτή τη φορά, η κόρη του Αλέξανδρου Λυκουρέζου και της Ζωής Λάσκαρη μίλησε για την οικογένειά της, τονίζοντας πως και οι δύο γονείς της είχαν μια διαφορετική «τρέλα».

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου έγραψε στην ανάρτησή της: «Ναι, είμαστε μία ανισόρροπη οικογένεια ανάμεσα σε τόσες ισορροπημένες! Η μάνα μου ηθοποιός… Καλλιτεχνική τρέλα! Ο πατέρας μου δικηγόρος, απιστούσε! Εγώ ναρκωτικά και τρέλα! Τι λες τώρα σοβαρά; Κι εσείς με τις τέλειες οικογένειές σας καλά; Μέσα από τόση ανισορροπία έρχεται ισορροπία. Πως την παλεύαμε ρε συ; Απαράδεκτοι όλοι!»

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight