Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Νέες αποκαλύψεις για τον κομμωτή στα Βριλήσσια: Έβαλε κρυφές κάμερες και στο σπίτι του - Κατέγραφε την κόρη της συζύγου του

Νέες αποκαλύψεις για τον κομμωτή στα Βρι...

Πως αποκαλύφθηκε η δράση του

Κρυφές κάμερες φαίνεται πως είχε τοποθετήσει όχι μόνο στο κομμωτήριο που διατηρούσε, αλλά και το σπίτι του ο 49χρονος που συνελήφθη στα Βριλήσσια.

 Μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι της οικογένειας βρέθηκε μια μικροκάμερα στον θερμοσίφωνα του μπάνιου, αλλά και το υπνοδωμάτιο της 29χρονης κόρης, που είχε αποκτήσει η σύζυγος του από προηγούμενο γάμο.

«Είμαστε οικογενειακώς σε μια κατάσταση σοκ. Είναι κάτι το οποίο δεν περιμέναμε. Ήρθαμε να καταθέσουμε σε βάρος του. Είμαι σε σοκ και εγώ και η μητέρα μου και η αδελφή μου», δήλωσε η κόρη του κομμωτή, μιλώντας στο STAR.

Πως αποκαλύφθηκε η δράση του

Η έρευνα της αστυνομίας ξεκίνησε μετά από καταγγελία. Αστυνομικοί επισκέφτηκαν το κομμωτήριο και προσποιούμενοι τους πελάτες πραγματοποιησαν έρευνα κατά διάρκεια της οποία εντόπισαν δύο μικροσκοπικές κάμερες στις δύο τουαλέτες του καταστήματος. Ο 49χρονος φέρεται να κατέγραφε τις πελάτισσες και τους πελάτες, αλλά και τους εργαζομένους, την ώρα που πήγαιναν στην τουαλέτα.

 Οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες, ενώ του κατέσχεσαν δύο κάμερες και τις καλωδιώσεις τροφοδοσίας τους, ένα κινητό τηλέφωνο, έναν υπολογιστή, μια συσκευασία με ουσίες αναμεμειγμένες με παυσίπονο και ένα χάρτινο καλαμάκι για τη χρήση τους.

 Η δικογραφία σε βάρος του αφορά τα αδικήματα της παράνομης επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και τον νόμο περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις