Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Toν συνέλαβαν με 11 ταυτότητες προσώπων για τις οποίες είχε δηλωθεί απώλεια

Πάτρα: Toν συνέλαβαν με 11 ταυτότητες πρ...

Αστυνομικό δελτίο

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ζακύνθου, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης έξι μηνών για απειλή, εξύβριση και φθορά ξένης ιδιοκτησίας, αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ.

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του νόμου περί όπλων


Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι, σύμφωνα με την αστυνομία.

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του νόμου περί όπλων


Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν ένα πτυσσόμενο μαχαίρι και έντεκα ταυτότητες Ελλήνων πολιτών, για τις οποίες είχε δηλωθεί απώλεια, αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Συλλήψεις για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης


Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στο Αγρίνιο, σε διαφορετικές περιπτώσεις, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Αγρινίου και του Τμήματος Τροχαίας Αγρινίου, δυο άτομα, διότι οδηγούσαν οχήματα στερούμενοι άδειας ικανότητας οδήγησης, σύμφωνα με την αστυνομία.

--

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις