Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Πάτρα: Με επιτυχία παρουσιάστηκε το βιβλίο της Ευανθίας Στιβανάκη "Σμύρνη Οδός Μνήμης" -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πάτρα: Με επιτυχία παρουσιάστηκε το βιβλ...

Η εκδήλωση έγινε την Δευτέρα 4/12/2023 στην αίθουσα της Στέγης Γραμμάτων Κωστής Παλαμάς και η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη

Ήταν μία ξεχωριστή εκδήλωση αυτή που έγινε το βράδυ της Δευτέρας 4 Δεκεμβρίου 2023 στην αίθουσα της Στέγης Γραμμάτων Κωστής Παλαμάς στην οδό Κορίνθου και Κολοκοτρώνη στην Πάτρα. Επρόκειτο για την εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου της συμπολίτισσας σκηνοθέτιδας και πανεπιστημιακού Ευανθίας Στιβανάκη με τίτλο μου "Σμύρνη οδός Μνήμης".

Η ίδια η Ευανθία Στιβανάκη που στην Πάτρα οι περισσότεροι την έχουν συνδέσει με τις καταπληκτικές θεατρικές δουλειές που έχει κάνει στο θέατρο "Αγορά" κυρίως τη δεκαετία του ’90 και αργότερα, σε ανάρτηση της στο λογαριασμό της στο facebook, εξέφρασε πλείστες και ειλικρινείς ευχαριστίες σε όλους και όλες που τίμησαν με την πολυπληθέστατη συμμετοχή τους την παρουσίαση του βιβλίου της "Σμύρνη οδός Μνήμης", στην Στέγη Γραμμάτων Κωστής Παλαμάς στο εμβληματικό Σπίτι - Μουσείο, του Κωστή Παλαμά στην Πάτρα.

Η Ευανθία Στιβανάκη που στο ξεκίνημα της καριέρας της είχε διδάξει ως καθηγήτρια φιλόλογος στο τότε Πολυκλαδικό Λύκειο Πατρών, ευχαριστεί ολόθερμα τις εξαιρετικές ομιλήτριες : Ιωάννα Παπαγεωργίου, Ευγενία Πιερή και Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, η οποία διατελεί και πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων.

Επίσης ευχαριστεί τους καλλιτέχνες: Γιάννη Μανώλη (κείμενα) Αυγούστα Παρασκευοπουλου (τραγούδι), Βασίλη Ζωητόπουλο (ακορντεόν), τον πρόεδρο της Εταιρείας λογοτεχνών Νοτιοδυτικής Ελλάδος, Λεωνίδα Μαργαρίτη που επίσης ήταν παρών στην εκδήλωση και περισσότερο, ευχαριστεί από καρδιάς τους αγαπημένους φίλους που κατέκλυσαν όλους τους χώρους (αίθουσες, διαδρόμους, σκάλες) και τίμησαν με την παρουσία και την συμμετοχή τους στον βιωματικό διάλογο που αναπτύχθηκε στο τέλος της εκδήλωσης!

Μεγάλη μου τιμή και συγκίνηση, τονίζει η Ευανθία Στιβανάκη που είναι καθηγήτρια στο τμήμα θεατρικών σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ανάμεσα στο κοινό ήταν και η συνταξιούχος καθηγήτρια φιλόλογος και λογοτέχνις Ευγενία Αρβανίτη – Παλαιολόγου.

Επιμέλεια ανάρτησης: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture