Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Ολυμπιακοί Αγώνες Παρίσι 2024 Αιγιάλεια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Εικαστικό εργαστήριο για παιδιά στο θέατρο Λιθογραφείο

Εικαστικό εργαστήριο για παιδιά στο θέατ...

Ζωγραφίζουμε, δημιουργούμε και παίζουμε με τα χειμωνιάτικα τοπία!

Ένα διήμερο εργαστήριο σε χριστουγεννιάτικο κλίμα, για παιδιά με καλλιτεχνικές ανησυχίες, από 7 μέχρι 11 ετών (B’-E’ τάξη Δημοτικού), θα πραγματοποιηθεί τα Σάββατα 16 και 23 Δεκεμβρίου 2023, 11 με 1 το πρωί, στο Θέατρο Λιθογραφείον. Την ευθύνη οργάνωσης έχει η Αγγελική Πολίτη.

Στο συγκεκριμένο εργαστήριο θα σκεφτούμε και θα παίξουμε παιχνίδια με αφορμή τα χειμωνιάτικα τοπία που ζωγράφισαν σημαντικοί καλλιτέχνες και καλλιτέχνιδες, μπαίνοντας έτσι στη διαδικασία να καταλάβουμε πως μπορούμε να επεξεργαζόμαστε ένα έργο τέχνης ως μικροί παρατηρητές. Στη συνέχεια εννοείται θα δημιουργήσουμε τα δικά μας έργα, χειμωνιάτικα τοπία, αλλά και κατασκευές-έκπληξη.

Το εργαστήριο θα ολοκληρωθεί σε δύο συναντήσεις, οπότε καλό είναι κάθε παιδί να παρακολουθήσει και τις δύο μέρες του εργαστηρίου. Για να δηλώσετε συμμετοχή ή για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε μέχρι τις 14/12 στα τηλέφωνα:
2610328394 (θέατρο Λιθογραφείον)
6980246439(Αγγελική)
6987754889 (Μυρτώ)

Το κόστος της συμμετοχής είναι 24€ το κάθε παιδί, 12€ η κάθε συνάντηση.

Η Αγγελική Πολίτη αποφοίτησε από το Τμήμα Εικαστικών της Σχολής Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ., με κατεύθυνση τη Ζωγραφική και καθηγητές τον Γ. Τσακίρη και Β. Βασιλακάκη. Έχει συμμετάσχει σε αρκετές ομαδικές εκθέσεις και project σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, ενώ το 2021 είχε επιλεγεί και στο πρόγραμμα Inspire του Momus- Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης της Θεσσαλονίκης. Ασχολείται επίσης και με τη σκηνογραφία, έχοντας δουλέψει ως Σκηνογράφος και Ενδυματολόγος στο θέατρο και σε αρκετές ταινίες μικρού μήκους, αλλά και με τον χορό, με τον οποίο ασχολείται πολλά χρόνια. Έχει οργανώσει καλλιτεχνικές δραστηριότητες για παιδιά, κάτι που αγαπάει πολύ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture