Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Τζουλιάν Μουρ αποκάλυψε για ποιον ηθοποιό είχε στα νιάτα της τεράστια λατρεία

Η Τζουλιάν Μουρ αποκάλυψε για ποιον ηθοπ...

Ήταν ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ, από τους μεγαλύτερους Αμερικανούς σταρ των 70ς και 80ς

Η 63χρονη σήμερα Αμερικανίδα ηθοποιός Julianne Moore που αυτήν την περίοδο την είδαμε να πρωταγωνιστεί μαζί με την Νάταλι Πόρτμαν στην κοινωνική ταινία του Τοντ Χέινς «May December» που προβλήθηκε και στην Πάτρα σε Πάνθεον και Βέσο Μάρε, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Andy Cohen “Outside the Actors Studio”. Ένα από τα ενδιαφέροντα στοιχεία που αποκάλυψε η σπουδαία ηθοποιός, τιμημένη με Όσκαρ α’ γυναικείου ρόλου για το φιλμ «Still Alice: Κάθε στιγμή» το 2014, ήταν πως στα νιάτα της, είχε μεγάλη λατρεία και αγάπη στον ξανθό σούπερ σταρ Robert Redford.

Όπως είδαμε, η κοκκινομάλλα Julianne Moore που ήταν και πολύ κομψά ντυμένη μίλησε για το πρώτο της celebrity crush (λατρεία σε διασημότητα) και είπε πως επρόκειτο για τον Robert Redford - Ρόμπερτ Ρέντφορντ, τον οποίο γνώρισε αργότερα από κοντά στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ανεξάρτητου κινηματογράφου του Σάντανς στη Γιούτα όπου είχαν παιχθεί ταινίες της όπως το «Safe» του Todd Haynes το 1995.

Η δε Natalie Portman που παρ’ολίγο να έπαιζε το ρόλο της μικρής Γκρέις στον «Γητευτή των αλόγων» του Ρέντφορντ (ρόλος που τελικά πήγε στην Σκάρλετ Γιόχανσον) αποκάλυψε στην ίδια τηλεοπτική εκπομπή πως το δικό της «απωθημένο» και ηθοποιός που λάτρευε πιτσιρίκα, ήταν ο Patrick Swayze.

Η Julianne Moore επίσης μίλησε κολακευτικά για την Μέριλ Στριπ, η οποία πραγματικά την ενέπνευσε και την έκανε να θέλει να ασχοληθεί σε βάθος με την ηθοποιία.

Για την Meryl Streep είπε περίπου τα ίδια και η Natalie Portman, κάτοχος βραβείου Όσκαρ για την ερμηνεία της στο φιλμ «Ο Μαύρος Κύκνος».

*Στο ιδιαίτερο φιλμ «Μay December» παίζει και ο γοητευτικός Charles Melton, ο οποίος μάλιστα ακούγεται ως πιθανός υποψήφιος στους β’ ρόλους στα ερχόμενα Όσκαρ.

Επιμέλεια ανάρτησης: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ στο "Κεντρί&quo...

Ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ στο "Κεντρί" το 1973.

Στο φιλμ "May December" με τον...

Στο φιλμ "May December" με τον Τσαρλς Μέλτον.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight