Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Νέος Κόσμος: Την έδεσε χειροπόδαρα και βούτηξε στο κενό για να ξεφύγει

Νέος Κόσμος: Την έδεσε χειροπόδαρα και β...

Πώς 17χρονη γειτόνισσα της έσωσε τη ζωή

Εφιαλτικές στιγμές έζησε 35χρονη Κινέζα που ο σύντροφός της επίσης Κινέζος, την είχε δεμένη χειροπόδαρα και τη κρατούσε "αιχμάλωτη", και όταν προσπάθησε να "δραπετεύσει", ακολούθησε άγριο επεισόδιο. 

Η γυναίκα έπεσε από το μπαλκόνι του διαμερίσματος της στο Νέο Κόσμο από το 3ο όροφο και κατέληξε σε εξώστη διαμερίσματος του 1ου ορόφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου λίγο μετά τις εφτά, όταν η 35χρονη, μετά από επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας, έπεσε από τον 3ο όροφο του διαμερίσματος που διαμένει με τον 40χρονο κινέζο σύντροφο της και προσγειώθηκε στο μπαλκόνι πρώτου ορόφου της πολυκατοικίας, που βρίσκεται επί της οδού Σφίγγου.

Ο 8ωρος εφιάλτης που έζησε η 35χρονη 
Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο του STAR το  μαρτύριο της 35χρονη Κινέζας ξεκίνησε στις 11:30 το πρωί του Σαββάτου, όταν ο 40χρονος σύντροφός της, την γρονθοκόπησε στο κεφάλι. Στην συνέχεια της έδεσε με δεματικά τα χέρια και τα πόδια και την βίασε. Στην συνέχεια, υπό την απειλή ψαλιδιού, απαίτησε από τη σύντροφό του χρήματα και επί 4 ώρες, από τις 12:οο το μεσημέρι, έως τις 16:00 το απόγευμα, έκανε μεταφορές χρημάτων από τον λογαριασμό της στον λογαριασμό του.

Όπως ανέφερε στην κατάθεσή της η 36χρονη, της αφαίρεσε περισσότερα από 100.000 γουάν (περίπου 13.000 ευρώ). Αμέσως μετά, ο δράστης έφυγε από το σπίτι και την άφησε δεμένη. Στις 19:30 το απόγευμα, με την χρήση του ψαλιδιού, κατάφερε να λύσει τα δεσμά της και πήδηξε από το παράθυρο του 3ου στο μπαλκόνι του 1ου ορόφου με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι και το πόδι. Ο άνδρας αποχώρησε προ της άφιξης της αστυνομίας πηγαίνοντας προς άγνωστη κατεύθυνση, πιθανόν για να ταξιδέψει αεροπορικώς στη χώρα του.

Προσγειώθηκε σε μπαλκόνι του πρώτου ορόφου - Φώναζε «help me»

Η 35χρονη στάθηκε τυχερή πε΄φτωντας από το κενό καθώς βρέθηκε στον εξώστη διαμερίσματος όπου αμέσως η 17χρονη ένοικος βγήκε και της έδωσε τις πρώτες βοήθειες. Όπως αποκάλυψε η 17χρονη μιλώντας στους δημοσιογράφους " Φώναζε «help me» η κοπέλα και αμέσως ειδοποίησα ΕΚΑΒ και αστυνομία."

«Άκουσα ένα μπαμ και ήρθα να δω από την κουζίνα τι έπεσε και απλά τη βλέπω να ζητάει βοήθεια στα αγγλικά. Φώναζε. Άνοιξα την πόρτα όσο πιο γρήγορα γίνεται. Την πήρα μέσα, έκλεισα την πόρτα μην τυχόν έρθει κάποιος από πίσω της. Την πήγα στο σαλόνι και πήρα τηλέφωνο την αστυνομία», δήλωσε στην ΕΡΤ. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις