Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

"Αδιαφορεί για τους σεισμοπαθείς η Κυβέρνηση"

"Αδιαφορεί για τους σεισμοπαθείς η ...

Παρέμβαση του Γ. Κοντογιάννη για τους σειεσμοπαθείς στην Ηλεία

Τρία  χρόνια μετά τους σεισμούς που έπληξαν  την Ηλεία, η Κυβέρνηση αδιαφορεί  για τους σεισμοπαθείς καθώς χιλιάδες δικαιούχοι αναμένουν ακόμα τις  υπολειπόμενες δόσεις της Κρατικής Αρωγής, χωρίς να γνωρίζουν εάν και πότε τελικά θα τις λάβουν.
Ανησυχία προκαλεί το γεγονός ότι το ποσό που θα διατεθεί για στους δικαιούχους θα προσαρμοστεί στην τρέχουσα οικονομική συγκυρία, με άλλα λόγια θα είναι μικρότερο από αυτό που αρχικά είχε προβλεφθεί, όπως προκύπτει από την απάντηση του Υφυπουργού Υποδομών κ. Γ. Μαγκιρώτη σε Ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή επί του θέματος ο Βουλευτής Ηλείας της Δημοκρατικής Συμμαχίας κ. Γιώργος Κοντογιάννης.
Με  αυτόν τον τρόπο η Κυβέρνηση αποδεικνύει για άλλη μια φορά πως όχι μόνο δεν πρόκειται να εφαρμόσει σχέδιο ανασυγκρότησης για την Ηλεία αλλά αντίθετα έχει αφήσει το Νομό κυριολεκτικά στην τύχη του.
Ο Γιώργος Κοντογιάννης ζήτησε για  άλλη μια φορά από τον αρμόδιο  Υπουργό να δώσει άμεσα τα ποσά που δικαιούνται οι σεισμοπαθείς καθώς όλη αυτή η καθυστέρηση τους έχει φέρει σε απόγνωση αφού βρίσκονται εκτεθειμένοι λόγω των χρεών τους σε ΙΚΑ και προς τρίτους για εργατικά, υλικά, χρώματα κλπ τα οποία και αδυνατούν να τα πληρώσουν.

"Τρία χρόνια μετά τους σεισμούς που έπληξαν την Ηλεία, η Κυβέρνηση αδιαφορεί για τους σεισμοπαθείς καθώς χιλιάδες δικαιούχοι αναμένουν ακόμα τις υπολειπόμενες δόσεις της Κρατικής Αρωγής, χωρίς να γνωρίζουν εάν και πότε τελικά θα τις λάβουν. Ανησυχία προκαλεί το γεγονός ότι το ποσό που θα διατεθεί για στους δικαιούχους θα προσαρμοστεί στην τρέχουσα οικονομική συγκυρία, με άλλα λόγια θα είναι μικρότερο από αυτό που αρχικά είχε προβλεφθεί", όπως σχολιάζει ο Βουλευτής Ηλείας κ. Γιώργος Κοντογιάννης με αφορμή την απάντηση του Υφυπουργού Υποδομών κ. Γ. Μαγκιρώτη σε Ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή επί του θέματος ο Βουλευτής Ηλείας.

Ο κ. Κοντογιάννης συνεχίζει "Με αυτόν τον τρόπο η Κυβέρνηση αποδεικνύει για άλλη μια φορά πως όχι μόνο δεν πρόκειται να εφαρμόσει σχέδιο ανασυγκρότησης για την Ηλεία αλλά αντίθετα έχει αφήσει το Νομό κυριολεκτικά στην τύχη του."

Ο Γιώργος Κοντογιάννης ζήτησε από τον αρμόδιο Υπουργό να δώσει άμεσα τα ποσά που δικαιούνται οι σεισμοπαθείς καθώς όλη αυτή η καθυστέρηση τους έχει φέρει σε απόγνωση αφού βρίσκονται εκτεθειμένοι λόγω των χρεών τους σε ΙΚΑ και προς τρίτους για εργατικά, υλικά, χρώματα κλπ τα οποία και αδυνατούν να τα πληρώσουν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις