Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Παγιδευμένοι: Ένα πρόσωπο ανατρέπει τις ζωές όλων

Παγιδευμένοι: Ένα πρόσωπο ανατρέπει τις ζωές όλων

Τον ρόλο του Αντώνη Καρέλλη υποδύεται ο Χρήστος Σαπουντζής.

Με τις εξελίξεις στον β’ κύκλο της σειράς οι «Παγιδευμένοι» να συγκλονίζουν, ένα νέο πρόσωπο έρχεται να «ταράξει» τα… νερά.

Ποιος είναι ο Αντώνης Καρέλλης που έρχεται στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά για να ανατρέψει τις ισορροπίες στους «Παγιδευμένους»;Είναι ο Πρόεδρος της Επιθεώρησης Δικαστικών Λειτουργών και Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου.

Σοβαρός, αυστηρός, λιγομίλητος, ανέκφραστος. Πάντα σκεπτικός και συνοφρυωμένος. Οι κινήσεις του αργές και μελετημένες. Έρχεται ως ανώτερος όλων, για να ελέγξει τη νομιμότητα των ερευνών του Δημήτρη, του Σταύρου και του Ανδρέα σχετικά με το έγκλημα στο πηγάδι και την ενοχή του Παναγιώτη Βερβερίδη.

Είναι αυτός που θα κρίνει αν ο Δημήτρης σκότωσε τον Παναγιώτη με δόλο ή όχι.

Ποιος, όμως, έχει ζητήσει την επέμβασή του; Είναι τόσο αμερόληπτος και δίκαιος όσο θέλει να δείχνει; Ή μήπως υπάρχει κάποιος που ορίζει τις κινήσεις και τις αποφάσεις του;

Πόσο κινδυνεύει ο Δημήτρης από αυτόν;

Τον ρόλο του Αντώνη Καρέλλη υποδύεται ο Χρήστος Σαπουντζής. 

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης (Δημήτρης Μαρκέτος) και η Μάρθα Λαμπίρη – Φεντόρουφ (Άννα Ροδίτη).

Πρωταγωνιστούν: Κίμωνας Κουρής, Ταμίλλα Κουλίεβα, Πέτρος Λαγούτης, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Στάθης Σταμουλακάτος, Σταύρος Τσουμάνης, Σόλωνας Τσούνης, Μαρία Μαραγκού, Δημήτρης Πίτσος, Αλίκη Κακολύρη, Παύλος Πιέρρος, Γεωργία Ματσούκα, Εβελίνα Γουρνά, Κωστής Ραμπαβίλας.

Στον ρόλο του Σπύρου Μαρκέτου, ο Παύλος Ορκόπουλος

Στον ρόλο του Γεράσιμου Μαρκέτου, ο Στέφανος Κυριακίδης

Στον ρόλο της Ειρήνης Ροδίτη, η Ντίνα Μιχαηλίδου

Στον ρόλο της Χρύσας Ροδίτη, η Σοφία Φαραζή

Στον Β’ κύκλο μπαίνουν δυναμικά και οι (με αλφαβητική σειρά): Γιούλη Γεωργακοπούλου, Θοδωρής Θεοδωρακόπουλος, Λάμπρος Κωσταντέας, Δημήτρης Λιόλιος, Παναγιώτης Μαργέτης, Γιάννα Παπαγεωργίου και ο Γιωργής Τσαμπουράκης.

Μαζί τους και ο Τάσος Χαλκιάς. 

H σειρά «Παγιδευμένοι» βασίζεται στο format «YARGI» των Kerem Catay (creator) και Sema Ergenekon (original screenplay), παραγωγής Ay Yapim. 

Διανέμεται από την Madd.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight