Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

«Του είχα πει αυτό είναι σύμβολο σατανισμού»: Τι αποκάλυψε ο πατέρας του 19χρονου που αυτοκτόνησε

«Του είχα πει αυτό είναι σύμβολο σατανισ...

Τη δική του μάχη για να ανακαλύψει την αλήθεια πίσω από το τραγικό τέλος του γιου του δίνει ο πατέρας του Νικόλα Ντουρτουρέκα

Ο πατέρας του 19χρονου φοιτητή, Νικόλα Ντουρτουρέκα, που βρέθηκε απαγχονισμένος στο δωμάτιό του με τα χέρια πισθάγκωνα δεμένα, είχε μιλήσει στο «Τούνελ» την προηγούμενη εβδομάδα για τις σκοτεινές συνήθειες που είχε παρατηρήσει στο παιδί του αλλά και για όσα είδε εκείνη τη «μαύρη» μέρα.

 «Κάποια στιγμή είχα δει να έχει ζωγραφίσει ένα σύμβολο σαν πεντάλφα. Του είχα πει αυτό είναι σύμβολο σατανισμού, γιατί ασχολείσαι με αυτά; Μου απάντησε ότι έχει διαφορά από την πεντάλφα την κανονική και είναι κάτι αθώο. Είχα προσπαθήσει να τον αλλάξω», είχε περιγράψει ο πατέρας του.

Στο «Φως στο Τούνελ» μίλησε ο δικηγόρος του πατέρα του Νικόλα, Ανδρέας Ηροδότου.

«Ο εντολέας είναι συντετριμμένος από τις εξελίξεις. Προσπαθεί με πολύ δυσκολία να διαχειριστεί όσα ακούγονται για την υπόθεση του παιδιού του. Προσπαθεί να συσχετίσει όσες πληροφορίες ακούστηκαν στην εκπομπή σας σε σχέση με όσα περιστατικά γνωρίζει ο ίδιος, αλλά κι όσα έχει πληροφορηθεί στην συνέχεια από μαρτυρίες.

 Από τον εντολέα μου ήδη έχω λάβει εντολή για υποβολή μηνυτήριας αναφοράς προς διερεύνηση πιθανής διάπραξης ανθρωποκτονίας».

Στην συνέχεια ο κ. Ηροδότος τόνισε ότι μέχρι και σήμερα με όσα γνωρίζει δεν υπάρχουν αποτελέσματα από τα δείγματα DNA που έχουν ληφθεί από τα νύχια των άνω άκρων του νεαρού θύματος. Δεν έχει ληφθεί το κινητό του τηλέφωνο, αλλά ούτε ο σκληρός δίσκος του φορητού υπολογιστή.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις