Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΠΑΣΚΕΤ

/

Προμηθέας: Ο Κάουαν στη 10άδα των σκόρερ με ρεκόρ βολών

Προμηθέας: Ο Κάουαν στη 10άδα των σκόρερ...

Παράλληλα έγινε ο 10ος στην ιστορία της ομάδας της Πάτρας που έφτασε τους 400+

Ο Άντονι Κάουαν επέστρεψε για δεύτερη φορά στο Nick Galis Hall ως αντίπαλος του Άρη, της ομάδας που τον έφερε στην Ελλάδα και ξέχωρα από το ότι είχε καθοριστική συμβολή στην ιστορική, πρώτη νίκη του Προμηθέα στο «Παλέ», έφτασε σε μία μεγάλη λίστα επιτευγμάτων.
Ο Αμερικανός πρώτος σκόρερ του προπέρσινου και πρώτος πασέρ του περσινού Πρωταθλήματος, κατάφερε τα εξής...
*Με τους 21 πόντους που είχε, μπήκε στη 10άδα των σκόρερ του Προμηθέα στη Stoiximan Basket League, αφού ξεπέρασε τον Τζέριαν Γκραντ που είχε 399 στην περίοδο 2020-21. Παράλληλα έγινε ο 10ος στην ιστορία της ομάδας της Πάτρας που έφτασε τους 400+.
Ο Κάουαν «έπιασε» τον συμπαίκτη του Χάντερ Χέιλ στην κορυφή της λίστας των παικτών με τις περισσότερες επιδόσεις 20+ πόντων αφού πλέον έχουν και οι δύο από τέσσερις.
*Ακόμη πιο ξεχωριστό όμως είναι το επίτευγμα του με τις βολές. Είχε 16/21 και έβαλε το όνομα του στην ιστορική λίστα του επαγγελματικού Πρωταθλήματος, με τις περισσότερες εύστοχες βολές σε έναν αγώνα. Είναι μία επίδοση που σημειώθηκε μόλις για 36η φορά στην ιστορία της Stoximan Basket League.
*Οι 16 εύστοχες βολές του Κάουαν, εκτός από ιστορικό ρεκόρ για τον Προμηθέα, αποτελούν παράλληλα ρεκόρ πενταετίας για το επαγγελματικό Πρωτάθλημα. Για να βρούμε επίδοση ανάλογη ή μεγαλύτερη, θα πρέπει να γυρίσουμε στις 16 Μαρτίου 2019 όταν ο Στιβ Μπαρτ τζούνιορ μέτρησε 17 εύστοχες βολές στο εντός έδρας παιχνίδι του Ρεθύμνου Cretan Kings με τον Πανιώνιο.

Περισσότερα στο sportin.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports