Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ναυάγιο στη Λέσβο: Είχαμε εισροή υδάτων από το βράδυ του Σαββάτου κατέθεσε ο Αιγύπτιος που διασώθηκε

Ναυάγιο στη Λέσβο: Είχαμε εισροή υδάτων ...

Δεν εγκαταλείψαμε το πλοίο γιατί μας έδωσαν εντολή να τα αντλήσουμε είπε στην κατάθεσή του - Είδε να βουτάνε στη θάλασσα πριν βουλιάξει το πλοίο αλλά 5 άτομα

Φως στα αίτια του τραγικού ναυαγίου ρίχνει με την πρώτη κατάθεσή του ο Αιγύπτιος ναυτικός που διασώθηκε από το Λιμενικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αιγύπτιος κατέθεσε στο Λιμεναρχείο ότι το πλοίο Raptor είχε εισροή υδάτων από χθες το βράδυ και τα αντλούσαν...γιατί τέτοιες οδηγίες τους δοθηκαν!

O ναυτικός ανέφερε επίσης ότι είδε να βουτάνε στη θάλασσα πριν βουλιάξει το πλοίο αλλά 5 άτομα... χωρίς όμως να είναι σίγουρος για τον αριθμό των ναυτικών που εγκατέλειψαν το πλοίο. Ο Αιγύπτιος ναυτικός ανέφερε επίσης ότι δεν είδε οι άνδρες που πήδηξαν στη θάλασσα να φορούσαν σωσίβια γεγονός το οποίο μαρτυρά ότι δεν έγινε οργανωμένη κίνηση για να φύγουν από το πλοίο που βυθιζόταν.

Όπως είναι γνωστό, ο Αιγύπτιος ναυτικός, μέλος του πληρώματος του πλοίου Raptor που βυθίστηκε ανοικτά της  Λέσβου, περισυνελέγη από ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας και εταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αιγύπτιος ναυτικός βρέθηκε πάνω σε βαρέλι έχοντας τραυματιστεί στο κεφάλι. Η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία και ο Αιγύπτιος ναυτικός αναμένεται να αναγνωρίσει τη σορό που περισυνέλεξε το απόγευμα το Λιμενικό Σώμα και η οποία έφτασε στο λιμάνι της Μυτιλήνης στις 8.00 το βράδυ.

Πηγή:protothema 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις