Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

ΣΥΡΙΖΑ: Ο προβληματισμός και η επόμενη μέρα – Το Σαββατοκύριακο η συγκρότηση του πολιτικού φορέα όσων αποχώρησαν

ΣΥΡΙΖΑ: Ο προβληματισμός και η επόμενη μ...

Η αντίδραση του Στέφανου Κασσελάκη

Ο Στέφανος Κασσελάκης παρέπεμψε όλες τις εσωκομματικές διεργασίες του ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή τις αντικαταστάσεις στελεχών του κόμματος του και ανάδειξη νέας ηγετικής ομάδας, στις διεργασίες που θα γίνουν στο συνέδριο τον ερχόμενο Φεβρουάριο.

Παράλληλα ο Στέφανος Κασσελάκης αναβάθμισε την Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ  σε πολιτικό κέντρο όπου σε αυτό μετέχουν μεταξύ άλλων η Όλγα Γεροβασίλη, ο Νίκος Παππάς, η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, ο Διονύσης Τεμπονέρας, ο Γιάννης Ραγκούσης, ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, αλλά και ο Παύλος Πολάκης.

Εν τω μεταξύ η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Δώρα Αυγέρη ανέφερε ότι οι βουλευτές που έφυγαν θα πρέπει να παραδώσουν τις έδρες του, λέγοντας ότι «υπάρχουν και ιστορικά και πολιτικά παραδείγματα βουλευτών που φεύγοντας παρέδωσαν την έδρα τους. Το ίδιο ισχύει και για τους ευρωβουλευτές, και για τον κ. Κούλογλου, και τον κ. Κόκκαλη, αλλά και για τον κ. Παπαδημούλη που έχει και πολιτική εμπειρία και ιστορική γνώση για το πώς πρέπει να γίνουν τα πράγματα. Ο καθείς και η κάθε μία θα κριθούν από τον κόσμο και την ιστορία».

Εν τω μεταξύ τα στελέχη που αποχώρησαν αποφάσισαν να συνεδριάσουν μέσα στο Σαββατοκύριακο προκειμένου να αποφασίσουν το όνομα του νέου πολιτικού φορέα αλλά και τις θέσεις που θα πάρουν τα στελέχη της νέας κίνησης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις