Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Πάτρα- Το «Δέντρο των Ξωτικών»: Έναρξη με άναμμα των φώτων του παραμυθένιου δέντρου και συναυλία Μιρέλας Πάχου & Αδάμ Τσαρούχη

 Πάτρα- Το «Δέντρο των Ξωτικών»:  Έναρξη...

Χριστουγεννιάτικο Πάρκο Πάτρας

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες του Χριστουγεννιάτικου Πάρκου Πάτρας «το Δέντρο των Ξωτικών» για τη μεγάλη βραδιά έναρξης, την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου το βράδυ, με τους συντελεστές να ετοιμάζουν για το κοινό ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με πολλές εκπλήξεις. 

Το Πάρκο θα ανοίξει τις πύλες του στις 17.30 το απόγευμα, ενώ η γιορτή έναρξης θα ξεκινήσει στις 20.00. Μία μεγάλη ομάδα καλλιτεχνών, χορευτών, ακροβατών, ηθοποιών, χορωδών και μουσικών, υπό την  καλλιτεχνική διεύθυνση του σκηνοθέτη Διονύση Βούλτσου, θα μεταφέρουν τους επισκέπτες σε ένα παραμυθένιο κόσμο, με κορύφωση το άναμμα των φώτων του Δέντρου των Ξωτικών για την φετινή χρονιά! 

Την σκυτάλη της βραδιάς θα παραλάβουν  οι αγαπημένοι καλλιτέχνες Μιρέλα Πάχου και Αδάμ Τσαρούχης, με ένα live εναρμονισμένο στην μαγική ατμόσφαιρα των γιορτών που θα περιλαμβάνει εορταστικά τραγούδια από την ελληνική και την διεθνή σκηνή αλλά και αγαπημένα τραγούδια από́ την προσωπική́ τους δισκογραφία, όπως το απόλυτο χριστουγεννιάτικο νέο τους τραγούδι με τίτλο «Τα πρώτα μου Χριστούγεννα μαζί σου», σε στίχους του Σταύρου Σταύρου και μουσική της Μιρέλας Πάχου. Την Μιρέλα και τον Αδάμ συνοδεύουν τέσσερις μουσικοί.

Και τι δεν μας έχει ετοιμάσει φέτος το «Δέντρο των Ξωτικών»!!!

Θα είναι μεγαλύτερο σε έκταση, διάκοσμο και αξιοθέατα, με περισσότερες δράσεις για τα παιδιά, με περισσότερους καλλιτέχνες, με εντυπωσιακά show και ακόμα περισσότερες λιχουδιές, δώρα και άφθονα παιχνίδια. Οι πολλές εντυπωσιακές τρισδιάστατες  γωνίες  που είναι βγαλμένες από τα παραμύθια, περιμένουν μικρούς και μεγάλους επισκέπτες να ζήσουν ένα ατέλειωτο ταξίδι στον κόσμο της χαράς και της φαντασίας. Ο Πινόκιο, ο Τζεπέτο και η γαλάζια νεράιδα, γίνονται οι πρωταγωνιστές των πιο παραμυθένιων Χριστουγέννων και συνυπάρχουν με τον Άι Βασίλη και τους σκανδαλιάρηδες βοηθούς του, τα ξωτικά, σ’ ένα ονειρικό σκηνικό, γύρω από το πιο Μαγικό Δέντρο του κόσμου. Κάτω από τα κλαδιά του βρίσκονται στιγμές από την αγαπημένη ιστορία του Πινόκιο καθώς και νέες περιπέτειες, χριστουγεννιάτικες, που θα εκτυλίσσονται μπροστά στα μάτια σας!

Η απόλυτη χριστουγεννιάτικη εμπειρία!  

Ονειρεμένος φωτιστικός διάκοσμος, πάμπολλες φωλιές ψυχαγωγίας και διαδραστικών παιγνιδιών, γιορτινή μουσική ατμόσφαιρα και ένα χαρούμενο ανθρώπινο επιτελείο εγγυώνται την απολαυστική παραμονή στα παραμυθένια σοκάκια του χριστουγεννιάτικου χωριού, για τους επισκέπτες κάθε ηλικίας.

Πάνω από 25 τοπικές επιχειρήσεις έχουν το κιόσκι τους στην Χριστουγεννιάτικη Αγορά του «Δέντρου των ξωτικών, έχοντας ετοιμάσει ιδιαίτερες προτάσεις για τους επισκέπτες ώστε να απολαύσουν ξεχωριστή κουζίνα, ποτά και γλυκίσματα,  να ψωνίσουν τα χριστουγεννιάτικα δώρα τους και να ευχαριστηθούν παιχνίδι δίχως όρια! Και όλα αυτά στην υπέροχη πλατεία περιμετρικά από το λαμπερό υπεραιωνόβιο δέντρο Ban Yan.

Και για τις επισκέψεις των σχολείων,  έχει σχεδιαστεί φέτος ένα πρωτότυπο παιδαγωγικό διαδραστικό πρωινό πρόγραμμα από την ομάδα θεατροπαιδαγωγών και καλλιτεχνών του πάρκου, με κυρίαρχο άξονα το θεατρικό παιχνίδι και τις περιπέτειες του Πινόκιο. Μια ξεχωριστή βιωματική δράση που συνδυάζει τέχνες, ψυχαγωγία, παιχνίδι και εκπαίδευση.

Πλούσιο καθημερινό πρόγραμμα !

Δωρεάν Δράσεις

·      Το Μαγικό Δέντρο με τα ζωηρά ξωτικά

·      Η Φάτνη με το πιο λαμπρό αστέρι

·      Το Ταχυδρομείο των ευχών

·      Το Αρχοντικό του Αϊ-Βασίλη

·      Θεματικό Πάρκο διάδρασης: Ο Πινόκιο στην χώρα των Χριστουγέννων

·      Εργαστήρια Ξωτικών (φιγούρες Καραγκιόζη, χριστουγεννιάτικες κονκάρδες, χειροτεχνίες)

·      Εκπαιδευτικό PONY PARK  (μόνο πρωί)

·      Face painting

·      Christmas  Photobooths

Δωρεάν Θεάματα

·      Θέατρο Σκιών Χρήστου Καλπουζάνη 

·      Μάγοι, Ζογκλέρ, Ακροβατικά, Ταχυδακτυλουργοί

·      Παραστάσεις θεάτρου δρόμου  

και θεατρικές παραστάσεις ή συναυλίες σε διάφορες θεματικές  ημέρες

Η Xριστουγεννιάτικη Aγορά

·      Christmas Food Market

·      Christmas Gift Market

·      Luna Park

·      Christmas PONY PARK 

·      3D Photobooths

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την σελίδα του πάρκου dentroxotikon.gr

Ώρες Λειτουργίας: 10:00 – 23:00

Γενική Είσοδος 3€

*Όλες οι καλλιτεχνικές δράσεις και τα θεάματα προσφέρονται δωρεάν στους επισκέπτες του πάρκου.

Πολυχώρος 5ΕΨΙΛΟΝ, Ηρ. Πολυτεχνείου & Αιγύπτου 1, Πάτρα  

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture