Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Μπρένταν Φρέιζερ θα παίξει στο νέο φιλμ με τίτλο «Rental Family»

Ο Μπρένταν Φρέιζερ θα παίξει στο νέο φιλ...

Ο 54χρονος Καναδοαμερικανός ηθοποιός ήταν το πρόσωπο της περασμένης περιόδου χάρη στην εξαιρετική ερμηνεία του στην ταινία "Η Φάλαινα" που του χάρισε & το Όσκαρ ερμηνείας

Ο διάσημος Καναδό-Αμερικανός ηθοποιός Μπρένταν Φρέιζερ - Brendan Fraser που όλοι μίλαγαν γι’ αυτόν την περασμένη περίοδο μετά την κατάκτηση του πρώτου του Όσκαρ α’ ανδρικού ρόλου για την εξαιρετική, πράγματι, ερμηνεία του στην ταινία «Η Φάλαινα – The Whale» του Ντάρεν Αρονόφκσι, θα πρωταγωνιστήσει στο φιλμ της Searchlight Pictures με τίτλο «Rental Family» όπως αναφέρει το Deadline.

Η Χικάρι (Hikari) γνωστή από την σειρά της πλατφόρμας του Netflix «Beef», θα αναλάβει τη σκηνοθεσία σε ένα σενάριο που συνυπογράφει με τον Στίφεν Μπλαχούτ (Stephen Blahut).

Ο Brendan Fraser που σε λίγο καιρό, στις 3 Δεκεμβρίου θα γίνει αισίως 55 ετών, είχε γίνει ευρύτερα γνωστός χάρη σε εμπορικές επιτυχίες όπως «Η Μούμια» το 1999, «Ο γκαφατζής της ζούγκλας» το 1997 και «Η μούμια επιστρέφει», ωστόσο στην πορεία είδε την κινηματογραφική του καριέρα να «βαλτώνει».

Όλα ωστόσο άλλαξαν και πάλι προς το καλύτερο χάρη στην μεταμόρφωση του για το ρόλο στην «Φάλαινα», ταινία που παίχθηκε και στην Πάτρα. Πριν λίγο καιρό τον είδαμε και σε ένα δεύτερο ρόλο στο «Killers of the flower moon» του Μάρτιν Σκορσέζε.

To «Rental Family» ακολουθεί έναν αποτυχημένο ηθοποιό ο οποίος ζει στο Τόκιο και προσλαμβάνεται από μια ιαπωνική εταιρεία ενοικίασης οικογένειας και βιώνει ένα απροσδόκητο ταξίδι αυτογνωσίας μέσα από τους ρόλους που υποδύεται στις ζωές των άλλων ανθρώπων.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight