Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Γυμνοί στα ντους Μπρένταν Φρέιζερ και Ματ Ντέιμον- Στην ταινία «School Ties» (βίντεο)

Γυμνοί στα ντους Μπρένταν Φρέιζερ και Μα...

«Πιπεράτες» αποκαλύψεις

Ο Μπρένταν Φρέιζερ μίλησε για τη ταινία School Ties, που πρωταγωνίστησε με τον Ματ Ντέιμον, προχωρώντας σε «πιπεράτες» αποκαλύψεις.

Σε συνέντευξή του στο «The Howard Stern Show», ο προτεινώμενος για Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου φέτος, ηθοποιός Μπρένταν Φρέιζερ , μίλησε για τα γυρίσματα της σκηνής, που τον δείχνει να κάνει ντους με τον Ματ Ντέιμον, στη νεανική ταινία του 1992.

Οι δύο ηθοποιοί κάνουν ντους εντελώς γυμνοί, ενώ καταλήγουν να καβγαδίζουν.

«Εκτιμούσα ότι αυτή η σκηνή δεν ήταν πραγματικά για να πει το κοινό “ουάου”, επειδή ήμασταν γυμνοί. Γιατί ναι, ήμασταν όντως γυμνοί, δεν φορούσαμε τίποτα», είπε ο Μπρένταν Φρέιζερ.

Ο φόβος του Φρέιζερ

Αποκάλυψε ότι αρχικά φοβήθηκε να γυρίσει τη συγκεκριμένη σκηνή, αλλά επειδή ήταν ο πρώτος του μεγάλος ρόλος προθυμοποιήθηκε.

«Όταν είσαι ηθοποιός και ξεκινάς, είσαι φιλόδοξος και παίζεις σχεδόν οτιδήποτε. Σου λένε “πήδα” κι εσύ λες “πόσο ψηλά;”», είπε ο Φρέιζερ.

Ένας εκ των συμπρωταγωνιστών του, ο Κρις Ο’ Ντόνελ, τον βοήθησε να νιώσει άνετα, διώχνοντας τον φωτογράφο από το σετ. Στη συνέχεια, εκείνος κρύφτηκε μέσα στο Μπάνιο.

Ο σκοπός της επίμαχης σκηνής στα ντους

Όπως αποκάλυψε, ο σκοπός της σκηνής ήταν να φανεί ο αντισημιτισμός και η προκατάληψη που κυριαρχούσαν στον χαρακτήρα του Ματ Ντέιμον, «Τσάρλι Ντίλον» και να αποδειχθεί πόσο άσχημο ήταν αυτό για έναν άνθρωπο. Οι δύο χαρακτήρες καταλήγουν σε καβγά, ο οποίος συμβολίζει, όπως λέει ο Φρέιζερ, την αδυναμία τους να επικοινωνήσουν και να επιλύσουν τις διαφορές τους.

Ο Φρέιζερ μίλησε και για τη συνεργασία του με τον Ματ Ντέιμον, λέγοντας ότι είχε ήδη τον ρόλο και ήταν αποφασισμένος να μην τον χαλάσει. Αποκάλυψε ότι τον φόβιζε ότι έπρεπε να ανταποκριθεί στην απόδοση του συναδέλφου του.

Δείτε την επίμαχη σκηνή του School Ties

Γυμνοί στα ντους

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight