Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Μπρένταν Φρέιζερ παρά λίγο θα ήταν ο Σούπερμαν στην ταινία του 2006

Ο Μπρένταν Φρέιζερ παρά λίγο θα ήταν ο Σ...

Μίλησε για το θέμα στο «The Howard Stern Show» & είπε πως "δεν ήθελα να γίνω γνωστός μόνο για ένα πράγμα, επειδή περηφανευόμουν για τη διαφορετικότητα σε όλη μου την επαγγελματική ζωή"

Ο 54χρονος Αμερικανός ηθοποιός Μπρένταν Φρέιζερ (Brendan Fraser) που φέτος ξεχώρισε για την ερμηνεία του στη δραματική ταινία «Η Φάλαινα» του Ντάρεν Αρονόφσκι, παραλίγο θα έπαιζε τον ρόλο του Σούπερμαν, αν και ποτέ δεν ήταν σίγουρος αν το ήθελε.

Καλεσμένος στο «The Howard Stern Show» ο παρουσιαστής Χάουαρντ Στερν υπενθύμισε στον ηθοποιό τις αναφορές που τον ήθελαν να αναλαμβάνει τον ρόλο του Σούπερμαν.

«Όλοι διάβαζαν για τον Σούπερμαν. Και πάλι, [δοκίμαζαν] ίσως 6 ή 7 τύπους το 2002, το 2003» είπε ο Φρέιζερ απαντώντας στον Στερν εάν έχασε το ρόλο «μέσα από τα χέρια του».

Όπως είπε ο ηθοποιός που μπορεί να κερδίσει φέτος το Όσκαρ α’ ανδρικού ρόλου για τον ρόλο ενός υπερβολικά παχύσαρκου άνδρα που προσπαθεί να επανασυνδεθεί με την έφηβη κόρη του, πριν από αυτόν για τον ρόλο του Σούπερμαν είχε περάσει από ακρόαση ο αείμνηστος Πολ Γουόκερ, ενώ όπως είπε ο ίδιος δίσταζε εάν θα μπορούσε να είναι «πιστός» στον εμβληματικό ρόλο του υπερήρωα.

«Φυσικά ήταν μια καταπληκτική ευκαιρία που μου άλλαξε τη ζωή, αλλά έπρεπε να συμφιλιωθώ με το: "Εντάξει, πες ότι πήρες τη δουλειά για να γίνεις ο άνθρωπος από ατσάλι. Θα γραφεί στην ταφόπλακά σου. Είσαι καλά με αυτό;". Θα είσαι για πάντα γνωστός ως ο άνθρωπος από ατσάλι», είπε ο Φρέιζερ στον Στερν.

Ο Μπρένταν Φρέιζερ παραδέχτηκε ότι σκεφτόταν διαφορετικά για το ρόλο γιατί ήξερε ότι «δεν ήθελα να γίνω γνωστός μόνο για ένα πράγμα, επειδή περηφανευόμουν για τη διαφορετικότητα σε όλη μου την επαγγελματική ζωή».

Ερωτηθείς πώς ένιωσε όταν δεν κέρδισε τον ρόλο -ο Μπράντον Ρουθ έπαιξε τελικά τον Σούπερμαν στο «Superman Returns» του 2006 χωρίς στη συνέχεια να κάνει μία ιδιαίτερη καριέρα- ο ηθοποιός είπε ότι το στούντιο «μάλλον» κατάλαβε ότι δεν μπορούσε να είναι δεσμευμένος στον ρόλο.

«Ένιωσα απογοητευμένος που είχα μια καταπληκτική ευκαιρία που δεν έγινε πραγματικότητα», είπε ο ηθοποιός, αλλά πρόσθεσε ότι μάλλον οι υπεύθυνοι κατάλαβαν ότι δεν ήταν 100% δοσμένος στον ρόλο.

*Η ταινία «Η Φάλαινα» συνεχίζει να προβάλλεται στην Πάτρα στη Βέσο Μάρε.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight