Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Πάτρα: Στη 2η αίθουσα του Πάνθεον από τις 12/1 η "Φάλαινα" με τον Μπρένταν Φρέιζερ

Πάτρα: Στη 2η αίθουσα του Πάνθεον από τι...

Ο γνωστός Αμερικανός ηθοποιός δίνει εδώ μία συγκινητική ερμηνεία που του χάρισε υποψηφιότητα για την Χρυσή Σφαίρα καλύτερου α' ανδρικού σε δράμα

Τη νέα κινηματογραφική εβδομάδα στη 2η αίθουσα του Πάνθεον στη Δημ. Γούναρη και Κανακάρη θα προβάλλεται η ταινία «Η Φάλαινα – The Whale» σε σκηνοθεσία του Ντάρεν Αρονόφσκι («Ρέκβιεμ για ένα όνειρο»).

Πιο συγκεκριμένα από την Πέμπτη 12/1 έως και την Τετάρτη 18/1 εκτός Κυριακής 15/1 στις 19:15 και στις 21:30 θα παίζεται η ταινία «Η Φάλαινα» που διανέμει στις αίθουσες η εταιρεία Tanweer.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Μπρένταν Φρέιζερ, Χονγκ Τσάου, Σέιντι Σινκ, Σαμάνθα Μόρτον, Τάι Σίμπκινς.

Διάρκεια: 117 λεπτά

Είδος ταινίας: Δράμα

Περίληψη

Η «Φάλαινα» είναι ένα συγκινητικό, λυτρωτικό, ανθρωποκεντρικό δράμα με πρωταγωνιστή έναν αυτοκαταστροφικό παχύσαρκο άντρα που παλεύει να συμφιλιωθεί με την αποξενωμένη κόρη του και με τα λάθη του παρελθόντος.

Στη «Φάλαινα» του Ντάρεν Αρονόφσκι, ο Μπρένταν Φρέιζερ μας χαρίζει μία αριστοτεχνική ερμηνεία στο πρόσωπο του Τσάρλι, ενός ακραία παχύσαρκου καθηγητή αγγλικών που του απομένει λίγος χρόνος ζωής. Καθώς κάνει την τελευταία τολμηρή απόπειρα να συμφιλιωθεί με τη διαλυμένη οικογένεια του, ο Τσάρλι πρέπει να αντιμετωπίσει με όλη του την καρδιά και όλο του το πνεύμα, τα βαθιά θαμμένα τραύματα και τον ανείπωτο έρωτα που τον έχει στοιχειώσει για δεκαετίες.

Ο Μπρένταν Φρέιζερ κάνοντας το απόλυτο come back δίνει μία συγκινητική ερμηνεία και προτάθηκε για τη Χρυσή Σφαίρα καλύτερου α’ ανδρικού ρόλου σε δράμα ενώ θεωρείται σίγουρο πως θα προταθεί και για το βραβείο Όσκαρ.

Η ταινία ξεκίνησε να παίζεται σε 6 μόλις αίθουσες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη στις 5/1 κόβοντας κοντά στα 5.000 εισιτήρια προσελκύοντας το ενδιαφέρον των σινεφίλ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture