Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κάτω Αχαΐα: 16χρονος έκλεψε μηχανή από αυλή

Κάτω Αχαΐα: 16χρονος έκλεψε μηχανή από αυλή

Αστυνομικό δελτίο

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στα Σαγαΐκα Δυτικής Αχαΐας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δυτικής Αχαϊας, ένας 16χρονος ημεδαπός.

Σύμφωνα με την αστυνομία,  από τις 20-11-2023 το βράδυ μέχρι τις 21-11-2023 τα ξημερώματα, στην Κάτω Αχαΐα αφαίρεσε από αυλή οικίας, μια σταθμευμένη μοτοσικλέτα, η οποία εντοπίσθηκε από τους αστυνομικούς και αφού κατασχέθηκε αποδόθηκε στη κάτοχό της.

Από την έρευνα των αστυνομικών προέκυψε ότι ο συλληφθείς στις 20-11-2023 το απόγευμα, στην Κάτω Αχαΐα εισήλθε σε κατάστημα και αφαίρεσε 20 ευρώ
από το συρτάρι της ταμειακής μηχανής.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ανακοινώνει η ΕΛ.ΑΣ


Σύλληψη  για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του κατασχέθηκε μια συσκευασία με κάνναβη συνολικού βάρους 4,6 γραμμαρίων.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ
Σύλληψ δύο ημεδαπών για κλοπή


Συνελήφθησαν, χθες στο Αγρίνιο, από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Μεσολογγίου και της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Αγρινίου, δύο ημεδαποί άνδρες σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, οι δύο συλληφθέντες στις 20-11-2023, το βράδυ, σε Σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών της Ιόνιας Οδού, αφαίρεσαν, με τη μέθοδο της
απασχόλησης, από το εσωτερικό του οχήματος αλλοδαπού άνδρα δύο κινητά τηλέφωνα, την άδεια ικανότητας οδήγησής του και μια τραπεζική κάρτα, την οποία χρησιμοποίησαν στη συνέχεια για να πραγματοποιήσουν συναλλαγές σε κατάστημα στο Κεφαλόβρυσο Αιτωλοακαρνανίας.

Οι δύο κατηγορούμενοι εντοπίστηκαν χθες τα ξημερώματα στο Αγρίνιο από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Αγρινίου, ενώ στη συνέχεια οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφάλειας Μεσολογγίου, όπου και συνελήφθησαν.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις