Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Πάτρα: Στις 14/12/2023 το μουσικό παραμύθι «Τα Χριστούγεννα του τσιγγούνη»

Πάτρα: Στις 14/12/2023 το μουσικό παραμύ...

Από την Χορωδία BelCantes Αγίου Ανδρέα Εγλυκάδας στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, στις 21.15

Η Χορωδία BelCantes Αγίου Ανδρέα Εγλυκάδας θα παρουσιάσει στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, στο Ρίο την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 9.15 μ.μ., το μουσικό παραμύθι «Τα Χριστούγεννα του τσιγγούνη», διασκευή των Christmas Carols, του Charles Dickens.

Η πένα της συγγραφέως Μαρίας Ανδρ. Σπυροπούλου συναντά την εμπνευσμένη μελοποίηση του συνθέτη Χάρη Πεγιάζη σε αυτό το μικρό μιούζικαλ  γραμμένο για ηθοποιούς, σολίστες, χορωδία και ορχήστρα.

Το βιβλίο που εκδόθηκε από την Cambia books, παρουσιάστηκε τον Οκτώβριο στην Αθήνα στο Monk Grapes and Spirits, με μουσικά μέρη ηχογραφημένα από τη χορωδία BelCantes, σε φιλικό χώρο με ζεστή ατμόσφαιρα και ενθουσιώδη διάθεση για διάλογο από τους παρευρισκόμενους.

Η βαθιά γνώση του αντικειμένου από τους συντελεστές (συγγραφή θεατρικών έργων από τη Μαρία Ανδρ. Σπυροπούλου και σύνθεση μουσικής για χορωδίες από το μουσικοσυνθέτη Χάρη Πεγιάζη) οδήγησαν στην υλοποίηση ενός υπέροχου έργου.

Η παράσταση θα έχει σκηνοθεσία - χορογραφία από την κ. Μαριμίλλη Ασημακοπούλου και οργανώνεται από τη χορωδία Belcantes Αγίου Ανδρέα Εγλυκάδας Πατρών. Θα συμμετέχει η παιδική χορωδία του Μουσικού σχολείου doremifasolistes, η μαθητική ορχήστρα του Μουσικού Λυκείου στα πλαίσια της Ελεύθερης έκφρασης, η χορωδία BelCantes, η χορωδία Belles, επαγγελματική ορχήστρα υπό την διεύθυνση του Κ. Πεγιάζη, μαθητές από την σχολή MA School of Performing Arts. 

Η παράσταση έχει είσοδο με εισιτήρια των 12 και 15 ευρώ.

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε το Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023 στη Γωνιά του βιβλίου, στην Αγ. Νικολάου 32, στην Πάτρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture