Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Σε έξαρση η εισαγομένη πορνεία - Ανήλικες εκδίδονται για ελάχιστα ευρώ

Πάτρα: Σε έξαρση η εισαγομένη πορνεία - ...
Ξανάλατος Νίκος

Η ΕΛ.ΑΣ. παρακολουθεί με προσοχή προσπαθώντας να ελέγξει την κατάσταση

Χωρίς κανένα φραγμό εκδίδουν ανήλικα κυρίως κορίτσια, οι εισαγόμενοι εκ Βαλκανίων επαίτες στην Πάτρα. Μετά την επαιτεία, που παρά τις επιχειρήσεις της τοπικής ΕΛΑΣ βρίσκεται σε έξαρση, η πορνεία είναι η πλέον επικερδής ενασχόληση αλλοδαπών κυρίως από την Ρουμανία. Μεγάλα κέρδη φαίνεται ότι αποδίδει η έκθεση σε πορνεία ανηλίκων κοριτσιών, τα οποία έχουν φέρει μαζί με τα καραβάνια της επαιτείας, που κατακλύζουν κάθε εβδομάδα την πόλη.

Πελάτες τους είναι κυρίως άλλοι αλλοδαποί, αλλά και Πατρινοί όλων των ηλικιών, με ιδιαίτερη προτίμηση από τους ηλικιωμένους. Το αντίτιμο για τις υπηρεσίες είναι ελάχιστα ευρώ, αλλά οι κίνδυνοι για να κολλήσει κάποιος ένα μεταδιδόμενο αφροδίσιο νόσημα μεγάλος.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση δυο αλλοδαπών που εξέδιδαν για 40 ευρώ δύο ανήλικα κορίτσια ΡΟΜΑ από την Ρουμανία, σε έναν ηλικιωμένο άνδρα, προκειμένου να έχει ερωτικές περιπτύξεις μαζί τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ανήλικες γλίτωσαν  από τις αρρωστημένες ορέξεις του 71χρονου Πατρινού, χάρη στην παρατηρητικότητα κάποιων περαστικών στο κέντρο της Πάτρας!!! Ο ηλικιωμένος κατά την σύλληψη του αρνηθηκε τις κατηγορίες.

Η τοπική ΕΛΑΣ σύμφωνα με πληροφορίες παρακολουθεί με ιδιαίτερη προσοχή το φαινόμενο, προσπαθώντας να ελέγξει την κατάσταση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις