Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΠΑΣΚΕΤ

/

Λιόλιος-Μητσοτάκης μαζί στην εκδήλωση της Ομοσπονδίας μπάσκετ

Λιόλιος-Μητσοτάκης μαζί στην εκδήλωση τη...

Για την παιδική παχυσαρκία

Η ΕΟΚ ήταν παρούσα σε μια σημαντική εκδήλωση της UNICEF με θέμα «Γυρίζουμε σελίδα στην παιδική παχυσαρκία» και φιλοξενήθηκε σήμερα (18/11) στο Περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδιού (20/11).

Το «παρών» έδωσαν ο πατρινός πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, η υπεύθυνη για την προώθηση του μπάσκετ γυναικών, Εβίνα Μάλτση, ο υπεύθυνος αναπτυξιακού προγράμματος Κώστας Τσαρτσαρής και ο γενικός διευθυντής της ΕΟΚ, Ντίνος Σβερκούνος. Μαζί τους ήταν και τρεις αθλήτριες από το αναπτυξιακό κοριτσιών, οι Μαρία Κυριακάκη, Βασιλική Τουρλίδα και Παρασκευή Γιαννουλάκου.

Διαβάστε στο sportin.gr

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Διπλωματικός Εκπρόσωπος της UNICEF, Ghassan Khalil και η αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας, Ειρήνη Αγαπηδάκη. Τη συζήτηση συντόνισε η Ελεονόρα Μελέτη με τη συμμετοχή των Τζέσικα Αρδίτη, Παιδοενδοκρινολόγος, Γιάννης Μανιός, Καθηγητής, Κοσμήτορας Σχολής Επιστημών Υγείας και Αγωγής, Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας-Διατροφής στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, Άννα Κανδαράκη, Παιδοψυχολόγος, Πάνος Ιωαννίδης, Σεφ και Θοδωρής Παπαλουκάς, Πρώην Διεθνής Αθλητής Καλαθοσφαίρισης.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με live cooking session από τον σεφ Πάνο Ιωαννίδη και δραστηριότητες για τους μικρότερους σε ηλικία παρευρισκόμενους.

Ειδήσεις τώρα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports