Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

«Όλα είναι πλαστογραφημένα»: Τι λέει ο αντιδήμαρχος Λάρισας για την επιστολή του 16χρονου που αναιρεί τις καταγγελίες για τον πατέρα Αντώνιο

«Όλα είναι πλαστογραφημένα»: Τι λέει ο α...

Τι λέει ο δικηγόρος της μητέρας του 16χρονου, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος

Νέα στοιχεία στο «φως» για την υπόθεση του πατέρα Αντώνιου, την ώρα που η μητέρα του 16χρονου, ο οποίος κατήγγειλε για ασελγείς πράξεις τον ιδρυτή της Κιβωτού του Κόσμου, επιμένει πως είναι πλαστή η επιστολή του παιδιού με την οποία αναιρείται η αρχική καταγγελία.

Ο αντιδήμαρχος Λάρισας, μιλώντας στο Mega, αναφέρει πως όλα είναι πλαστογραφημένα και, μάλιστα, η σύγκριση των στοιχείων είναι αποκαλυπτική. Στο έγγραφο, το επώνυμο της μητέρας ξεκινάει από Κ όπως φαίνεται, ενώ στην πραγματικότητα αρχίζει από ΓΚ, όπως δείχνει η αστυνομική ταυτότητα.

Λάθος φαίνεται να είναι και ο αριθμός της αστυνομικής ταυτότητας. Στο έγγραφο αρχίζει από ΑΟ65, ενώ στη γνήσια από ΑΝ και συνεχίζεται με διαφορετικά νούμερα. Πλαστή, σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Λάρισας, είναι η σφραγίδα του δήμου, αλλά και η διπλανή που παραπέμπει σε ΚΕΠ της πόλης.

«Δεν υπάρχει τέτοιος υπάλληλος στα ΚΕΠ Δήμου Λαρισαίων. Ο δήμος εδώ και πολλά χρόνια δεν λέγεται Λάρισας, αλλά Λαρισαίων», τόνισε ο αντιδήμαρχος.

«Πρόκειται για πλαστό έγγραφο», είπε επίσης ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Δεληγιάννης.

Ο δικηγόρος της μητέρας του 16χρονου, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, μίλησε για απάτη και υπογράμμισε ότι ο εισαγγελέας θα πρέπει αυτεπάγγελτα να ασκήσει δίωξη για ηθική αυτουργία και ευθύνη του δικηγόρου, αλλά και του δημοσιογράφου που έφερε στο φως της δημοσιότητας το έγγραφο.

Ο κ.Θεοδωρόπουλος κατέληξε λέγοντας ότι ο 16χρονος επικοινώνησε με τη μητέρα του και της εκμυστηρεύτηκε πως δέχεται πιέσεις για να αλλάξει την κατάθεσή του, καθώς και απειλές για τη ζωή εκείνου, αλλά και της μητέρας του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις