Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Βοιωτία: Ξεσπά η μητέρα του 17χρονου Χρήστου μετά την απόφαση για τον αστυνομικό

Βοιωτία: Ξεσπά η μητέρα του 17χρονου Χρή...

Tι δήλωσε η μητέρα του ανήλικου

Λίγη ώρα μετά την απόφαση να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικό όρο την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, ο αστυνομικός που κατηγορείται για τον θάνατο του 17χρονου στη Βοιωτία, η μητέρα του νεαρού, μη μπορώντας να συγκρατήσει την οργή της.

Η μητέρα του ανήλικου, ξεσπώντας, δήλωσε : «Γιατί αφέθηκε ελεύθερος; Γιατί συνέβη αυτό το πράγμα; Θα άρεσε σε αυτόν τον άνθρωπο να του κάνουν το ίδιο πράγμα στο παιδί του; Να το σκοτώσουν;» είπε η μητέρα του.

 «Ήταν ένα καλό παιδί, αγνό, πονόψυχο, δουλευταράς, δούλευε και πήγαινε στο σχολείο. Μπορείτε να μου πείτε το γιατί; Μπορείτε να μου το εξηγήσετε, ειλικρινά το λέω γιατί είμαι χαροκαμένη. Είμαι μία μάνα με έναν μόνο γιο, πείτε μου ποιος θα τον φέρει πίσω; Ούτε στον ήλιο να έβγαινε, γιατί το πράγμα συνέβη σε εμένα. Δεν το ήξεραν στην Αλίαρτο και τη Θήβα ήταν; Όλοι και οι αστυνομικοί» συμπλήρωσε.

Από την πλευρά της, η νονά του 17χρονου, κυρία Μάγδα, ανέφερε: “Πάντα τον συμβούλευα, τον μάλωνα να μην οδηγεί. Μου έλεγε “πρέπει να οδηγήσω για να πάω για δουλειά”. Αναγκάστηκε από τα 15 του, όταν πέθανε ο πατέρας του, να πάει για δουλειά για να βοηθήσει την υπόλοιπη οικογένεια του. Ο αστυνομικός αυτός αφαίρεσε μία ζωή, χωρίς να ελέγξει τίποτα. Λυπάμαι για τη Δικαιοσύνη. Αυτό το παιδί δεν έρχεται πίσω”.

ΠΗΓΗ εκπομπή “Tlive”

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις