Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Χρ. Μπούρας: Τι γίνεται με το κτίριο της παλιάς Νομαρχίας- «Θα συνεχίσουμε να το διεκδικούμε»

Χρ. Μπούρας: Τι γίνεται με το κτίριο της...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Μπορεί από την πλευρά του ΑΕΙ να προτάθηκε η αξιοποίηση του παλιού κτιρίου της Νομαρχίας, ωστόσο μέχρι τώρα δεν υπάρχει καμία εξέλιξη

Άκαρπες παραμένουν μέχρι τώρα οι προσπάθειες να αξιοποιηθεί κάποιο κεντρικό σημείο της πόλης της Πάτρας και να γίνει σημείο αναφοράς και μνήμης του Πανεπιστημίου.

Μπορεί από την πλευρά του ΑΕΙ να προτάθηκε η αξιοποίηση του παλιού κτιρίου της Νομαρχίας, ωστόσο μέχρι τώρα δεν υπάρχει καμία εξέλιξη, με τον πρύτανη Χρήστο Μπούρα να επισημαίνει ότι δε θα σταματήσει να διεκδικεί κάποιο χώρο στο κέντρο της πόλης.

Όπως εξηγεί ο κ. Μπούρας μιλώντας στο thebest.gr «η πρόταση να αξιοποιηθεί το παράρτημα δεν έτυχε καμίας απάντησης. Ζήτησα από το ΕΤΑΔ να ανταλλάξουμε το Ριγανόκαμπο με το κτίριο που βρίσκεται Καραϊσκάκη και Πατρέως για να γίνει σημείο μνήμης και αναφοράς του Πανεπιστημίου στην πόλη. Σκοπός να φέρουμε το ιστορικό μας αρχείο και να γίνονται και κάποιες εκδηλώσεις. Να είναι ο χώρος ένα εντευκτήριο των Πανεπιστημιακών, κάτι σαν το «Κωστής Παλαμάς» στην Αθήνα.

Δεν υπάρχει ούτε σε αυτό κάποια απάντηση ή εξέλιξη. Εμείς ωστόσο θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε μέσω του διαλόγου την αξιοποίηση του παραρτήματος. Ξέρετε ότι στο Δήμο Πατρέων, θα ανοίξουμε και το άλλο θέμα σύντομα».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις