Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δίκη Πισπιρίγκου: Στις 15 Νοεμβρίου η απολογία για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Δίκη Πισπιρίγκου: Στις 15 Νοεμβρίου η απ...

Ολοκληρώθηκε η αποδεικτική διαδικασία στη δίκη για την ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας

Στις 15 Νοεμβρίου απολογείται η Ρούλα Πισπιρίγκου για την ανθρωποκτονία της πρωτότοκης κόρης της, Τζωρτζίνας.

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο κήρυξε σήμερα, Παρασκευή (10/11) το πέρας της αποδεικτικής διαδικασίας, ύστερα και από την κατάθεση σειρά αιτημάτων από την πλευρά του Αλέξη Κούγια.

Έτσι, η δίκη μπαίνει στην τελική ευθεία καθώς μετά την απολογία ακολουθεί η εισαγγελική πρόταση επί της ενοχής, οι αγορεύσεις των συνηγόρων των δύο πλευρών και τέλος η απόφαση.

Κατά την υποβολή των τελευταίων αιτημάτων της υπεράσπισης, ο Αλέξης Κούγιας ζήτησε μεταξύ άλλων τη διαβίβαση σειράς ιατρικών εξετάσεων που είχε υποβληθεί η Τζωρτζίνα στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο και σε αυτό του Ρίου, υποστηρίζοντας πως είναι απαραίτητα για την πρόοδο της δίκης.

Κατά την ανάπτυξη του αιτήματος, ο Αλέξης Κούγιας στράφηκε κατά των γιατρών, υποστηρίζοντας πως “προσπαθούν να μπαλώσουν την ευθύνη τους. Από την πρώτη μέρα μιλήσαμε για ιατρική αμέλεια στο Καραμανδάνειο. Ζητούμε διακαώς να έρθουν τα έγγραφα”.

Παράλληλα, υποβλήθηκε και αίτημα επανεξέτασης μαρτύρων, όπως ο καθηγητής τοξικολογίας Νικόλαος Ράικος και ο γενετιστής Περικλής Μακρυθανάσης. Χαρακτηριστικά για το τελευταίο, ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε ότι η υπεράσπιση δεν ήταν παρούσα κατά την κατάθεσή του, όποτε δεν δέχθηκε τις ερωτήσεις της.

Πρόεδρος: Εσείς απουσιάζατε αλλά η συνεργάτις σας ήταν εδώ εκείνη την ημέρα και αποχώρησε σε ένδειξη διαμαρτυρίας, μετά από επικοινωνία μαζί σας.

Υπεράσπιση: Ας αφήσουμε το τυπικό μέρος, όμως και ας πάμε στο ουσιαστικό. Στερηθήκαμε την εξέτασή του και υπάρχουν ζητήματα που πρέπει να ερωτηθούν.

Τελικά το δικαστήριο απέρριψε όλα τα αιτήματα, ανοίγοντας το δρόμο για την απολογία της κατηγορούμενης.

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις