Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κοζάνη: Κατέρρευσε έγκυος που κατήγγειλε ότι την εξέδιδαν

Κοζάνη: Κατέρρευσε έγκυος που κατήγγειλε...

Τρεις συλλήψεις για μαστροπεία

Συλλήψεις για μαστροπεία στην Κοζάνη μετά τις καταγγελίες που έκανε 37χρονη έγκυος. Η κοπέλα περιέγραψε τον εφιάλτη της και κάποια στιγμή κατέρρευσε μπροστά στους αστυνομικούς…

Η νεαρή έγκυος αποφάσισε να ζητήσει τη βοήθεια αστυνομικών για να μπει ένα τέλος στον εφιάλτη της. Η κατάθεση ψυχής σε αστυνομικό τμήμα συντάραξε ακόμα και τους πιο έμπειρους αστυνομικούς, που πολύ γρήγορα πέρασαν χειροπέδες σε 3 άτομα. Στον 70χρονο που την κακοποίησε σεξουαλικά και στα δύο άτομα που την εξέδιδαν για να κερδίζουν χρήματα. Οι έρευνες συνεχίζονται για να διαπιστωθεί αν υπάρχει εμπλοκή και άλλων ατόμων, που για την ώρα δεν έχουν συλληφθεί.

Στον εισαγγελέα Κοζάνης αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα Τρίτη 7 Νοεμβρίου, οι τρεις συλληφθέντες που κατηγορούνται για υπόθεση μαστροπείας και σωματικής βλάβης σε βάρος 37χρονης αλλοδαπής, η οποία μετά την καταγγελία της χθες στην Αστυνομία, κατέρρευσε και οδηγήθηκε στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 37χρονη, που είναι έγκυος, κατήγγελλε στην Αστυνομία ότι υπέστη από έναν 70χρονο σωματική βλάβη και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Στο πλαίσιο της ανάκρισης προέκυψε και η εμπλοκή μιας 40χρονης και ενός 60χρονου, οι οποίοι κατηγορούνται για εμπορία ανθρώπου.

Ακολούθησε από την πλευρά της Αστυνομίας η σύλληψη και των τριών. Εις βάρος της 40χρονης ασκήθηκε δίωξη και για κατοχή ναρκωτικών γιατί βρέθηκαν πάνω της και ναρκωτικά δισκία, ενώ η Ασφάλεια Κοζάνης συνεχίζει την προανάκριση για την τυχόν εμπλοκή και άλλων ατόμων στην υπόθεση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις