Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΠΑΣΚΕΤ

/

Βασίλης Κικίλιας: Η ενόχλησή του για το «μπασκετμπολίστας-υπουργός» από τον Μπάμπη Παπαδημητρίου

Βασίλης Κικίλιας: Η ενόχλησή του για το ...

Ο Βασίλης Κικίλιας χαρακτήρισε υποτιμητική και προσβλητική τη φράση που χρησιμοποίησε ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, τον οποίο αποκαλεσε «βουλευτή για ένα φεγγάρι και σχολιαστή του ραδιοφώνου»

Την έντονη ενόχληση του υπουργού Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Κικίλια, προκάλεσε ο χαρακτηρισμός «μπασκετμπολίστας-υπουργός» που χρησιμοποίησε για το πρόσωπό του ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μπάμπη Παπαδημητρίου, το πρωί της Παρασκευής.

Ο Βασίλης Κικίλιας χαρακτήρισε «υποτιμητικό και προσβλητικό» τον χαρακτηρισμό που χρησιμοποίησε ο Μπάμπης Παπαδημητρίου τον οποίο αποκάλεσε «βουλευτή για ένα φεγγάρι και σχολιαστή του ραδιοφώνου» και εξήγησε:

«Είμαι διδακτωρ του πανεπιστημίου Αθηνών και γιατρός ορθοπεδικός. Υπήρξα αθλητής της εθνικής ομάδας και πολλά χρόνια επαγγελματίας μπασκετμπολίστας. Έχω φορέσει την φανέλα της Εθνικής Ελλάδας με τιμή. Δεν θεωρώ ότι είναι καθόλου υποτιμητικό να είναι κάποιος αθλητής και να κολλάει ένσημα έναντι σε άλλους που δεν έχουν κολλήσει ένσημα ποτέ στη ζωή τους».

Συνεχίζοντας ο κ. Κικιλίας είπε για τον Μπάμπη Παπαδημητρίου ότι «προσβάλλει όλη την αθλητική οικογένεια, αυτή που κάθε τυχάρπαστος πολιτικός και δημοσιογράφος τρέχει να πάρει ένα αυτόγραφο και μια φωτογραφία κάθε φορά που κάποιο από αυτά τα παιδιά σε ομαδικό ή ατομικό επίπεδο φέρνουν κάποια επιτυχία».

«Θα τον συμβούλευα να είναι πιο προσεκτικός πώς μιλάει για τους ανθρώπους αυτούς πους αποτελούν κομματι της νέας γενιάς, αυτούς που ζητάμε να επιστρέψουν από το εξωτερικό με το brain gain, αυτούς που τους ζητάμε να ψηφίσουν. Λόγω τέτοιων συμπεριφορών και νοοτροπίας αυτά τα νέα παιδιά μας αποστρέφονται και λένε "όλοι οι ίδιοι είστε"», κατέληξε ο Βασίλης Κικίλιας.

Διαβάστε στο sportin.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports