Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CAR

/

Κέρκυρα: Μάγεψαν οι πανέμορφες και πανάκριβες Ferrari

Κέρκυρα: Μάγεψαν οι πανέμορφες και πανάκ...

Η επίσκεψη του club Ferrari της Ιταλίας “Passione Rossa” έχει γίνει θεσμός

Τι κι αν έβρεξε; Τι κι αν οι δρόμοι του νησιού δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση για τα αριστουργήματα των τεσσάρων τροχών; Τα κατακόκκινα δημιουργήματα τέχνης του χώρου της αυτοκίνησης έγιναν πόλος έλξης για μία ακόμα φορά και κυρίευσαν για τέσσερις ημέρες τους δρόμους της Κέρκυρας!

29 κατακόκκινες Ferrari, αλλά και μία μαύρη, μία κίτρινη και δύο ανθρακί (!), όλες πανέμορφες, εκτέθηκαν σε κεντρικούς δρόμους της πόλης αλλά και τη μαρίνα στην περιοχή των Γουβιών όπου όλοι όσοι περνούσαν, σταματούσαν να τις… χαζέψουν.

Η επίσκεψη του club Ferrari της Ιταλίας “Passione Rossa” έχει γίνει θεσμός και τα μέλη του βρέθηκαν για μια ακόμα φορά μετά το 2019, στο νησί των Φαιάκων. Μεταξύ των μοντέλων που έκαναν την εμφάνισή τους ήταν η 812 Superfast, η F8 Spider, η Portofino και η 458 Speciale.

Για πρώτη φορά στην Κέρκυρα βρέθηκε και το νέο, φετινό μοντέλο της φίρμας, η 296 GTB, το πρώτο δείγμα στο κατώφλι μιας νέας εποχής με τον twin-turbo V6 κινητήρα και μια νέα σχεδιαστική τάση που θα ακολουθήσει η Ferrari στο μέλλον βασιζόμενη σε θερμικό κινητήρα. Είναι η τέταρτη φορά που η καρδιά της Κέρκυρας, «χτυπά» στους ρυθμούς των Ferrari. Και, φυσικά, δεν έλειψαν μεγάλοι και μικροί που, έστω και για λίγο, μπήκαν σε ένα από τα αυτοκίνητα για την εμπειρία της επαφής με ένα κομψοτέχνημα της τεχνολογίας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports