Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Η πρώτη μετεκλογική συνάντηση της παράταξης Σκιαδαρέση

Η πρώτη μετεκλογική συνάντηση της παράτα...

έγινε αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος

Την πρώτη της μετεκλογική συνάντηση πραγματοποίησε η περιφερειακή παράταξη «Νέα Δυτική Ελλάδα- Ενωμένοι Μπορούμε», με επικεφαλής τον Σπύρο Σκιαδαρέση, στην Π.Ε. Αχαΐας, «ανοίγοντας» τον κύκλο των διεργασιών της επόμενης μέρας.

 

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση:

"Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδος, παρουσία υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων, των μελών του Οργανωτικού και εθελοντών, έγινε αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος και απολογισμός της προεκλογικής περιόδου, ενώ καθορίστηκε το πλαίσιο δράσης για το επόμενο χρονικό διάστημα και μέχρι την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων των εκλεγμένων περιφερειακών συμβούλων στα νέα θεσμικά όργανα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος.

Αρχικά τον λόγο πήρε ο επικεφαλής της παράταξης, Σπύρος Σκιαδαρέσης, ο οποίος αφού ευχαρίστησε όλους τους υποψήφιους και υποψήφιες του συνδυασμού για τον αγώνα που έδωσαν μέσα στο μικρό χρονικό διάστημα που είχαν στη διάθεσή τους, διεμήνυσε πως η «πορεία για τη Νέα Δυτική Ελλάδα» που ξεκίνησε το βράδυ της 8ης Οκτωβρίου με την ανακοίνωση του εκλογικού αποτελέσματος που έφερε τη παράταξή μας στη 2η θέση, με 48.550 πολίτες της Δυτικής Ελλάδος να μας αναθέτουν το ρόλο της μείζονος μειοψηφίας στο Περιφερειακό Συμβούλιο, θα έχει μόνο ανοδική τροχιά.

Η θέση μας είναι μέσα στην κοινωνία, εκεί όπου «χτυπά» η καρδιά των προβλημάτων, τα οποία και είναι ο μοναδικός μας αντίπαλος. Χωρίς διάθεση στείρας κριτικής και αντιπολίτευσης θα δώσουμε τη ‘μάχη’ μέσα κι έξω από το Περιφερειακό Συμβούλιο. Θα ασκήσουμε με ευθύνη το ρόλο μας και θα είμαστε απέναντι σε οποιαδήποτε λογική υποβάθμισης του ρόλου της περιφερειακής διοίκησης και των χαμηλών προσδοκιών».

Στη συνέχεια τοποθετήθηκαν υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι οι οποίοι εξέφρασαν την πρόθεσή τους να αποτελέσουν τους βασικούς ‘πυρήνες’ καθημερινής και έμπρακτης διασύνδεσης της τοπικής κοινωνίας με την παράταξη, ενώ ακολούθησε γόνιμος διάλογος, στον οποίο παρενέβη και η γνωστή φιλόλογος, Βίβιαν Φαρμάκη, η οποία υπήρξε «αφανής ηρωίδα» του Οργανωτικού του συνδυασμού.

Κλείνοντας τη συζήτηση ο κ. Σκιαδαρέσης ανακοίνωσε πως εντός των επόμενων ημερών και αφού ολοκληρωθεί ο κύκλος των μετεκλογικών συναντήσεων σε Ηλεία και Αιτωλοακαρνανία θα ακολουθήσει Ολομέλεια, στην οποία θα συγκροτηθούν Τομείς Εργασίας που θα αποτελέσουν τον βασικό οργανωτικό άξονα λειτουργίας του συνδυασμού, ενθαρρύνοντας τη συμμετοχικότητα και υιοθετώντας τη συνέργεια και τη σύνθεση απόψεων, ιδεών και προτάσεων.

Να σημειωθεί πως αμέσως μετά τη συνάντηση ακολούθησε δείπνο σε ταβέρνα της Περιβόλας".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις