Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εντολή για αυξημένα μέτρα στον Άραξο λόγω αναβρασμού στη Μέση Ανατολή- Ένταση των περιπολιών και αλλαγή σχεδίου ασφαλείας

Εντολή για αυξημένα μέτρα στον Άραξο λόγ...
Κωνσταντίνα Ανδριοπούλου
[email protected]

Σε συνεργασία με την 116Π.Μ. και την αστυνομία

H Ελλάδα που έτσι κι αλλιώς βρίσκεται σε επίπεδο επιφυλακής για την εθνική ασφάλεια, ενισχύει τα μέτρα ασφάλειας και στα αεροδρόμια.

Αυστηρά μέτρα προστασίας είναι σε ισχύ, λόγω των εξελίξεων στη Μέση Ανατολή και στο αεροδρόμιο του Αράξου.

Οι πτήσεις από και προς το Ισραήλ, μπορεί να έχουν σταματήσει, ωστόσο από τον Άραξο πραγματοποιούνται ακόμα πτήσεις μέχρι τις 27 Οκτωβρίου, με χώρες όπως  η Γερμανία, που βρίσκονται σε υψηλό κίνδυνο.

Μιλώντας, στο thebest.gr για τις διαταγές που έχουν λάβει, ο αερολιμενάρχης του αεροδρομίου Αράξου, Γιώργος Γκουβίτσας, αναφέρει: «Πράγματι, έχουν έρθει διαταγές για να αυξήσουμε τα μέτρα ασφαλείας. Υπάρχει συνεργασία με την 116 Πτέρυγα Μάχης και με την αστυνομία και αρχές Νοεμβρίου έχει προγραμματιστεί να γίνει και μια σύσκεψη για το θέμα αυτό, με όλους τους εμπλεκομένους φορείς, όπως από το γραφείο ασφαλείας της 116Π.Μ., συναδέλφους αερολιμενικούς και εκπρόσωπους εταιρειών ευρείας εξυπηρέτησης. Ήδη έχουμε καταρτίσει καινούργιο σχέδιο ασφαλείας και έχουμε εντείνει τις περιπολίες. Προσωπικά δεν πιστεύω ότι υπάρχει ιδιαίτερος λόγος αλλά καμιά φορά πότε δεν ξέρεις τι γίνεται. Θα ακολουθήσουμε όλες τις διαταγές που μας έχουν δώσει και που φυσικά είναι απόρρητες. Σε γενικό πλαίσιο, οι εντολές είναι να έχουμε το νου μας και να αυξήσουμε μέτρα ασφαλείας».

 Στο μεταξύ, το βαθμό ετοιμότητάς τους έχουν ανεβάσει οι μυστικές υπηρεσίες, τα στελέχη της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας αλλά και της Κρατικής Ασφάλειας με σκοπό η χώρα, γενικότερα, να «οχυρωθεί» προς αποφυγή τρομοκρατικού χτυπήματος, για όσο διαρκεί η ένταση μεταξύ Ισραήλ και Παλαιστινίων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις