Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Παρουσιάζονται 23/10 τα έργα και παρεμβάσεις που υλοποιούνται από τη Δημοτική αρχή, προϋπολογισμού 52 εκατ. ευρώ

Πάτρα: Παρουσιάζονται 23/10 τα έργα και ...

Στο πλαίσιο του Στρατηγικού Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (Β.Α.Α.) του Δήμου Πατρέων - Θα παρουσιαστούν σε ειδική εκδήλωση στα «Παλαιά Σφαγεία»

Τα έργα και οι παρεμβάσεις, που υλοποιούνται στο πλαίσιο του Στρατηγικού Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (Β.Α.Α.) του Δήμου Πατρέων, πρόκειται να παρουσιαστούν σε ειδική εκδήλωση που θα γίνει τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου, στις 12 το μεσημέρι, στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Παλαιά Σφαγεία», στην Ακτή Δυμαίων 84.

Πρόκειται όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση της Δημοτικής αρχής Κώστα Πελετίδη για έργα και παρεμβάσεις συνολικού προϋπολογισμού 52 περίπου εκατομμυρίων ευρώ, που στοχεύουν:

- Στην αναβάθμιση και βελτίωση της καθημερινής μας ζωής

- Στη βελτίωση των υποδομών της πόλης

- Στην προστασία του περιβάλλοντος

- Στην ανάπλαση του ιστορικού κέντρου και συνοικιών της Πάτρας.

Τα έργα χρηματοδοτούνται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ελλάδα 2014 – 2020».

Σε μήνυμα του ο επανεκλεγείς Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης αναφέρει τα εξής:

"Ο ∆ήμος Πατρέων διεκδίκησε και υλοποιεί μία σειρά έργων και δράσεων που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα της Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης, και χρηματοδοτούνται από το Ε.Π. «∆υτική Ελλάδα 2014-2020».

Πρόκειται για έργα που σχεδιάσαμε για την αναβάθμιση και βελτίωση της καθημερινής μας ζωής, την προστασία του περιβάλλοντος, τη βελτίωση των υποδομών της πόλης, την ανάπλαση όχι μόνο του ιστορικού κέντρου αλλά και υποβαθμισμένων συνοικιών και περιοχών του ∆ήμου μας, τη δημιουργία ψηφιακών υποδομών και την παροχή ηλεκτρονικών υπηρεσιών προς τους δημότες.

Μπορεί η υλοποίησή τους να δημιουργεί μία πρόσκαιρη ταλαιπωρία, η ολοκλήρωσή τους όμως θα είναι μία δικαίωση για όλους μας.

Ας σκεφθούμε την καθαρότερη θάλασσα που θα απολαμβάνουμε μετά την ολοκλήρωση των αποχετευτικών έργων, το ποδήλατο που θα βάλουμε στην καθημερινότητά μας με την ολοκλήρωση του δικτύου ποδηλατόδρομων στο παραλιακό μέτωπο της πόλης και στον πολεοδομικό της ιστό, τη βόλτα στο πάρκο που δημιουργούμε στο Έλος της Αγυιάς, την ικανοποίηση που θα μας δίνει η αναβαθμισμένη εικόνα δρόμων, πεζόδρομων στο ιστορικό κέντρο και σε συνοικίες.

Η Πάτρα που ονειρευόμαστε, είναι η Πάτρα που διαμορφώνουμε με έργα και διεκδικήσεις.

Διαμορφώνουμε την Πάτρα με έργα και διεκδικήσεις".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις