Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: "Η ψυχική υγεία μας αφορά όλους" - Εκδηλώσεις από ΣΟΨΥ, ΠΔΕ και ομοσπονδία ΑμεΑ - ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: "Η ψυχική υγεία μας αφορά όλ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Στις 20 και 21 Οκτωβρίου

Η κοινωνική αποδοχή, η πρόσβαση σε δωρεάν υπηρεσίες ψυχικής υγείας, οι ευκαιρίες για εκπαίδευση, επαγγελματική αποκατάσταση και συμμετοχή στην κοινωνική ζωή, αποτελούν προϋποθέσεις για την ισότιμη αντιμετώπιση των ανθρώπων με προβλήματα ψυχικής υγείας. 

Αυτή είναι η θέση και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, που αναπτύσσει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών ενημέρωσης, περιλαμβάνοντας και υπηρεσίες υποστήριξης, ενώ σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ομοσπονδία ατόμων με αναπηρία Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων και τον σύλλογο για την ψυχική υγεία ΣΟΨΥ που φέτος κλείνει 20 χρόνια λειτουργίας και προσφοράς, στηρίζει εκδηλώσεις προς την κατεύθυνση αυτή.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας τονίζεται για μια ακόμη φορά πως η ψυχική υγεία δεν είναι προνόμιο, αλλά θεμελιώδες ανθρώπινο δικαίωμα και πρέπει να καταρρίψουμε τα εμπόδια που εμποδίζουν τους ανθρώπους να αναζητήσουν υποστήριξη.

Η περιφέρεια και ο ΣΟΨΥ καλούν όλους να συμμετάσχουν στις 21 και 22 Οκτωβρίου στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου και σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης.

Κάλεσμα σε όλους να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις