Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Θανάσης Κουρλαμπάς: "Προσπαθώ να είμαι όσο πιο ειλικρινής και αληθινός με τα παιδιά μου"

Θανάσης Κουρλαμπάς: "Προσπαθώ να εί...

"Δεν φοβήθηκα ποτέ τα συναισθήματα μου" εξομολογείται

Με αφορμή τους Πανθέους και τον Μάρτυρα Κατηγορίας βρέθηκε ο Θανάσης Κουρλαμπάς καλεσμένος της Μαρίας Μπακοδήμου, το μεσημέρι του Σαββάτου, στο πλατό της εκπομπής «Γεια σου» στον ΣΚΑΪ.

Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο έμπειρος ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο του πατέρα καιτα λάθη που έκανε στο μεγάλωμα των παιδιών του.

 Ειδικότερα, ο Θανάσης Κουρλαμπάς σημείωσε χαρακτηριστικά πως «προσπαθώ να είμαι όσο πιο ειλικρινής και αληθινός με τα παιδιά μου. Δεν φοβήθηκα ποτέ τα συναισθήματα μου. Νομίζω ότι η βασικότερη λειτουργία που μπορείς να εκτελέσεις σαν γονιός είναι όντως από τα πιο δύσκολα πράγματα που μπορείς να αντιμετωπίσεις στη ζωή σου γιατί είναι τεράστια η ευθύνη αλλά τεράστια η αγάπη και τεράστιο το κέρδος».

«Έχω υπάρξει και ανεκτικός και ελεύθερος, έχω βάλει τα όρια όταν έπρεπε αλλά είναι μια εξαιρετική διαδικασία. Δηλαδή και εσύ διαμορφώνεσαι, δεν είναι κάτι έτοιμο το οποίο απλά μετά το μεταφέρεις. Με κάθε σύγκρουση, με κάθε αγάπη, με κάθε χάδι, με κάθε φωνή, με κάθε συζήτηση μεταλλάσσεσαι, εξελίσσεσαι και προσπαθείς».

 «Έχω κάνει λάθη πολλά στο μεγάλωμα των παιδιών μου. Κάποια τα αναγνώρισα εύκολα και κάποια δύσκολα για να είμαι ειλικρινής. Υπάρχουν αντιστάσεις και είναι τέτοια η διαφορά πια των γενεών που εγώ είχα περισσότερα κοινά με την μητέρα και τον πατέρα μου από ότι αυτή τη στιγμή τα νέα παιδιά. Είναι τέτοια η πληροφόρηση, τέτοιος ο κόσμος τους που εμείς οι μεγαλύτεροι νομίζω πως μένουμε πολύ συχνά πίσω» συμπλήρωσε, ακόμα, ο Θανάσης Κουρλαμπάς στην ψυχαγωγική εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου στον ΣΚΑΪ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight