Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: «Στοπ» σε φορτίο κάνναβης που θα απέφερε 146.000 ευρώ

Πάτρα: «Στοπ» σε φορτίο κάνναβης που θα ...

Βρέθηκαν 30 ισοβαρείς συσκευασίες με συνολικά 33 κιλά ακατέργαστης κάνναβης

Από 97.400 ως 146.100 ευρώ θα αποκόμιζαν από την διακίνηση της μεγάλης ποσότητας κάνναβης βάρους 49 κιλών που μετέφεραν από την Πάτρα προς την Αθήνα ένας ηλικιωμένος Έλληνας και οι δυο Αλβανοί προπομποί του, στους οποίους πέρασαν χειροπέδες οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών.

Η ενέδρα είχε στηθεί στην Ιόνια Οδό στην περιοχή του Αγγελόκαστρου, απ' όπου οι αστυνομικοί γνώριζαν ότι θα περνούσαν οι διακινητές με το φορτίο και αξιοποίησαν με τον καλύτερο τρόπο τις πληροφορίες που είχαν.

Ακινητοποίησαν αρχικά ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο αλλοδαποί που λειτουργούσαν ως προπομποί και στη συνέχεια ένα δεύτερο, που οδηγούσε ο 70χρονος Έλληνας ο οποίος τους ακολουθούσε μεταφέροντας τα ναρκωτικά.

Κατά την διάρκεια της έρευνας στο όχημα που οδηγούσε ο ηλικιωμένος, βρέθηκαν 30 ισοβαρείς συσκευασίες με συνολικά 33 κιλά ακατέργαστης κάνναβης, άλλες πέντε συσκευασίες με δέκα κιλά και 500 γραμμάρια κάνναβης και μια ακόμη με πέντε κιλά και 200 γραμμάρια.

Ο 70χρονος και οι δυο αλλοδαποί συνελήφθησαν, τα αυτοκίνητά τους κατασχέθηκαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών, με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη για να εξακριβωθεί σε ποιους θα παρέδιδαν το φορτίο με την κάνναβη στην Αθήνα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις