Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Λαμία: 16χρονη περπατούσε σε πολυσύχναστο πεζοδρόμιο και έπεσε σε… τρύπα

Λαμία: 16χρονη περπατούσε σε πολυσύχναστ...

Τραυματίστηκε ελαφρά

Σε πολυσύχναστο πεζοδρόμιο επί της οδού Αθηνών στην Λαμία, έμεινε ανοιχτή και ακάλυπτη μια ολόκληρη τρύπα, με αποτέλεσμα μία μαθήτρια να πέσει μέσα και να τραυματιστεί, ευτυχώς ελαφρά.

 Σύμφωνα με το lamiareport.gr, η 16χρονη μαθήτρια επέστρεφε από το σχολείο της και ξαφνικά ένιωσε τη γη να χάνεται κάτω από το αριστερό της πόδι, και βρέθηκε στο κενό. Το κορίτσι που τραυματίστηκε στο πόδι, πήρε σοκαρισμένο τους γονείς του τηλέφωνο για να την πάνε σπίτι, αφού πρώτα μια κυρία τη βοήθησε να βγει από την «παγίδα».

 «Έλεος, αυτά είναι τα αποτελέσματα από ημιτελή έργα. Αυτή η τρύπα βρίσκεται στην οδό Αθηνών λίγο πάνω από το περίπτερο μπροστά στον Σκλαβενίτη από όπου περνάνε εκατοντάδες άνθρωποι καθημερινά όλων των ηλικιών» ανέφερε με απόγνωση η μητέρα της 16χρονης μαθήτριας, που αναρωτιέται αν στη θέση της κόρης της βρισκόταν η ηλικιωμένη κυρία που προσφέρθηκε να τη βοηθήσει.

 «Πραγματικά αν πέσει ένα ηλικιωμένος μέσα σε τέτοια τρύπα τι θα του συμβεί; Και εγώ ανησυχώ για το κορίτσι μου μην έχει πάθει καμιά ζημιά στο γόνατό της. Θέλω να πιστεύω ότι γλυτώσαμε τα χειρότερα αλλά οπωσδήποτε ανησυχώ. Θεωρώ ότι είναι απαράδεκτη, αν όχι εγκληματική αυτή η παράλειψη. Ελπίζω έπειτα από αυτό να γίνουν πιο αυστηροί έλεγχοι και να μην κινδυνεύσει άλλος άνθρωπος».

 Το ατύχημα έγινε λίγο μετά τις 13:30, και πέντε ώρες αργότερα η τρύπα ήταν σκεπασμένη πρόχειρα με ένα μισοσπασμένο κεραμίδι. Πρόκειται για την λύση που έδωσε πρόχειρα η κυρία που βοήθησε την 16χρονη, θέλοντας να προλάβει άλλο ατύχημα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις