Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ανατριχιαστική μαρτυρία Έλληνα εγκλωβισμένου στο Τελ Αβίβ - «Νομίζαμε ότι ρουκέτα έπεσε πάνω μας»

Ανατριχιαστική μαρτυρία Έλληνα εγκλωβισμ...

Ο Γιάννης Τουρλεντές βρίσκεται στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ, από όπου και προσπαθεί να διαφύγει

«Νομίζαμε ότι ρουκέτα έπεσε πάνω μας» δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο Γιάννης Τουρλεντές, που είχε πάει διακοπές στο Ισραήλ, έμενε στο Τελ Αβίβ και έχει εγκλωβιστεί εκεί. Ο κ. Τουρλεντές βρίσκεται στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ, από όπου και προσπαθεί να διαφύγει. Περιγράφει επίσης ότι 80 μετρά μακριά από εκεί που έμενε έπεσε ρουκέτα και ισοπέδωσε ένα κτίριο. 

Ο κ. Τουρλεντές κάνει δε, λόγο για ανταποκρίσεις οι οποίες αγγίζουν τις 20 ώρες και εισιτήρια που κυμαίνονται από 1.000 ευρώ έως 5.000 ευρώ.

«Χθες το πρωί ξυπνήσαμε από τις ρουκέτες που δεχόμασταν. Ήταν σαν να είμαστε σε πόλεμο. Το βράδυ έπεσαν ακόμα περισσότερες και έπεσε μια πάρα πολύ κοντά στο σπίτι που διαμέναμε. Τραντάχτηκε το σπίτι, νομίζαμε ότι έπεσε πάνω μας. Όταν βγήκαμε έξω, μετά από λίγα λεπτά, είχε πέσει (ρουκέτα) γύρω στα 80 μέτρα είχε κατεδαφίσει ολόκληρο το τετράγωνο, είχε κοπεί το ρεύμα σε όλη την περιοχή. Βρήκαμε κατευθείαν το πλησιέστερο καταφύγιο και κοιμηθήκαμε εκεί το βράδυ. Σήμερα το πρωί είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα. Από θέμα επιθέσεων στο Τελ Αβίβ, το θέμα είναι ότι δεν μπορούμε να φύγουμε, έχουμε εγκλωβιστεί εδώ πέρα. Οι πτήσεις ακυρώθηκαν, έχουν πάει αρκετά πιο πίσω. Τα εισιτήρια που υπάρχουν είναι ελάχιστα, και πολύ ακριβά, και με ανταποκρίσεις οι οποίες αγγίζουν τις 20 ώρες και τα 1.000 ευρώ με 5.000 ευρώ. Στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ γίνεται χαμός. Από την πρεσβεία μας είπαν ότι θα μας βρουν κάποιες πτήσεις για να μας εντάξουν όσα άτομα είμαστε και έχουμε δηλώσει ότι θέλουμε να γυρίσουμε πίσω. Κοιτάξτε την κατάσταση αυτή τη στιγμή στο αεροδρόμιο τι γίνεται…». 

Δείτε βίντεο


Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις