Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μια ακόμα σημαντική διάκριση για το Αρσάκειο Νηπιαγωγείο Πατρών

Μια ακόμα σημαντική διάκριση για το Αρσά...

Διακρίθηκε ο μαθητής Ανδρέας-Φίλιππος Τεστέμπασης στον 10ο Παιδικό Διαγωνισμό Ζωγραφικής

"Ο μαθητής Ανδρέας-Φίλιππος Τεστέμπασης διακρίθηκε στην βαθμίδα του προνηπίου ανάμεσα σε 19.500 συμμετοχές για τη συμμετοχή του στον 10ο Παιδικό Διαγωνισμό Ζωγραφικής με θέμα "Ο άνθρωπος στο κέντρο" του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης", αναφέρει η ανακοίνωση του το Αρσάκειο Νηπιαγωγείο Πατρών και συνεχίζει:

Το θέμα του διαγωνισμού αφορούσε τις μεταμορφώσεις του Ανθρώπου μέσα από την ιστορία των πολιτισμών και η κριτική επιτροπή που αξιολόγησε τα έργα των παιδιών αποτελούνταν από τους Γερουλάνου Ε., Δαδακαρίδης Π., Μαραντίδου Χ., Παπαθεοδούλου Α., Χριστοδούλου Π. και Hilslop V.

Το έργο του μαθητή του Αρσακείου Νηπιαγωγείου απεικονίζει ένα κυκλαδικό ειδώλιο ως μουσικό, υποδηλώνοντας την αγάπη του για τον κόσμο της μουσικής. Τα έργα των νικητών και των διακριθέντων παρουσιάστηκαν σε μια εντυπωσιακή έκθεση κατά τη διάρκεια του Παιδικού Φεστιβάλ που πραγματοποίησε το μουσείο στο Κέντρο Τεχνών Δήμου Αθηναίων στις 23 και 24 Σεπτεμβρίου 2023. Η υπεύθυνη νηπιαγωγός κ. Διονυσία Αγγελοπούλου εκπροσώπησε τον μαθητή της στην έκθεση και καμάρωσε από κοντά το έργο του.

Τέλος, όλα τα έργα των παιδιών έχουν αναρτηθεί στην ψηφιακή πλατφόρμα kidscontest.gr, κάνοντας την έκθεση προσβάσιμη σε όλους και από παντού. Μπορείτε να τα βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο: https://kidscontest.cycladic.gr/ 

 

Πολλά συγχαρητήρια στον μαθητή Φίλιππο! Καλή πρόοδο!"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις