Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

/

Η Εθνική είναι πρώτη σε δημοφιλία στην ποδοσφαιρική Ελλάδα

Η Εθνική είναι πρώτη σε δημοφιλία στην π...

Σύμφωνα με έρευνα της Nielsen για λογαριασμό της UEFΑ

Η Εθνική ποδοσφαίρου αποτελεί το σημαντικότερο ποδοσφαιρικό κεφάλαιο της Ελλάδας, σύμφωνα με έρευνα που διενήργησε η εταιρεία Nielsen για λογαριασμό της UEFΑ.
Σύμφωνα με την ίδια έρευνα, το ποδόσφαιρο παραμένει το πρώτο άθλημα στη χώρα, ενώ αυξημένο είναι την τελευταία πενταετία το ενδιαφέρον για τη Stoiximan Super League, το διεθνές ποδόσφαιρο και το ποδόσφαιρο γυναικών.
Θετικά είναι και τα αποτελέσματα της έρευνας για την ΕΠΟ, καθώς η αποδοχή της, σε σχέση με την αντίστοιχη έρευνα του 2018, έχει αυξηθεί κατά 23 ποσοστιαίες μονάδες και παρουσιάζει συνεχώς ανοδική τάση.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:
"Η Εθνική μας Ομάδα των Ανδρών εξακολουθεί να αποτελεί το σημαντικότερο ποδοσφαιρικό κεφάλαιο της Ελλάδας, σύμφωνα με έρευνα που διενήργησε η εταιρεία Nielsen για λογαριασμό της UEFΑ. Η δημοφιλία και αποδοχή της Εθνικής Ελλάδος επιβεβαιώθηκαν μάλιστα με συντριπτική διαφορά σε σχέση με όλα τα λοιπά ποδοσφαιρικά συγκροτήματα της χώρας μας.
Σύμφωνα με την ίδια έρευνα, το Ποδόσφαιρο παραμένει το πρώτο άθλημα στη χώρα, ενώ αυξημένο είναι την τελευταία πενταετία το ενδιαφέρον για τη Super League 1, το διεθνές ποδόσφαιρο και το ποδόσφαιρο γυναικών.

Περισσότερα στο sportin.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports