Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Στο δρόμο για την κάλπη- Η προετοιμασία για την εκλογική διαδικασία

Πάτρα: Στο δρόμο για την κάλπη- Η προετο...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Τα εκλογικά τμήματα, οι εκλογείς, η μεταφορά των ψηφοδελτίων και η μετάδοση των αποτελεσμάτων

Έτοιμος για τη διεξαγωγή των αυτοδιοικητικών εκλογών  αυτής της Κυριακής δηλώνει ο Δήμος Πατρέων.  

Στα Παλαιά Σφαγεία φυλάσσονται ήδη τα ψηφοδέλτια όλων των υποψήφιων παρατάξεων σε Δήμο και Περιφέρεια ενώ το πρωί του Σαββάτου θα μεταφερθούν μαζί με τις κάλπες, τα παραβάν και το εκλογικό υλικό στα 345 εκλογικά τμήματα.

Όπως αναφέρει μιλώντας στο thebest.gr  αντιδήμαρχος διοίκησης Διονύσης Πλέσσας , «όλες αυτές τις ημέρες οι αρμόδιες υπηρεσίες έκαναν ό,τι χρειάζεται, ακόμα και αλλεπάλληλες συσκέψεις, έτσι ώστε να επιτευχθεί η ομαλή διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας. Τα ψηφοδέλτια των δημοτικών και περιφερειακών παρατάξεων φυλάσσονται στα Παλαιά Σφαγεία και έχουν τακτοποιηθεί σε σάκους. Σε κάθε σάκο αναγράφεται το εκλογικό τμήμα στο οποίο θα μεταφερθεί. Θα έχουμε 345 εκλογικά τμήματα στα οποία θα μεταφερθούν οι σάκοι το πρωί του Σαββάτου. Επίσης την ίδια μέρα θα μεταφερθούν 700 κάλπες και παραβάν που βρίσκονται στο Παμπελοποννησιακό. 

Το πρωί του Σαββάτου θα παραλάβουμε από την Περιφέρεια  σάκο με τα εκλογικό υλικό, σφραγίδες κ.λπ. Όλοι οι σάκοι θα παραδοθούν στους δικαστικούς αντιπροσώπους με πρωτόκολλο παράδοσης. Θα τους παραδοθούν και τάμπλετ για τη μετάδοση των αποτελεσμάτων.

Αυτή τη φορά έχουμε 615. 684 εκλογείς ενώ 514 άτομα θα εργαστούν για τις εκλογές, πρόκειται για μεταφορείς, οδηγούς, επόπτες, αγγελιοφόρους κι άλλα. Οι αγγελιοφόροι θα μεταδίδουν τα αποτελέσματα στην Περιφέρεια κι από εκεί θα μεταδίδονται κεντρικά».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις